Najdi forum

hmm,zakaj npr….

lej,sj ti tud nisi meni ravno pri srcu
misli si kar si hoces ane,tvoja pravica
sam vsaj prblizn na isti strani si

jaz ne pricakujem da se VSI strinjajo,sam tko,da mal premislijo to,ne pa da napadajo takoj

primer: ful mi grejo na K kes picke….

pa se zmeri kera javi k se smatra za tako in zacne zalit itd

ja,so dolocene stvari ki niso lepe in to je treba spljuvat,nevem zakaj se tak folk pol neki buni,pac si kar si,prasica npr,in to vecini folka ni vsec da se onejis npr samo na videz ali denar
pac taka si in take na maramo

se opravicujem ce sm glasn itd,sam kaj cmo,jst komentiram pa take obsojam
sebe tud,sam a nej odprem topic pa zacnem razlagat kaj mi ni vsec na seb al kaj?
kar imam sam s sabo je moja stvar in jo bom pri sebi ureju,sprejemam mnenja,sam taka kurba pa nism da bi delu pizdarije in se pol delal neki finga itd
do sebe sem ravno tako kriticen kot do drugih

kak se pa vam zdim je pa itak vasa subjektivna slika,poznamo se ne,od vas nimam nic,samo ce smo pa vsaj priblizno na isti strani bojnega polja,pol vas ne smatram kot groznjo
tko da to je to

neke tendence s tabo KARKOL met nimam,dokler pa se nekako strinjas s tem kar pisem,bo ok
jaz imam svoje mnenje o teb,pa o drugih tudi,vendar dokler mi ne serjete,to ni vazno

LP

weedboy : Hej hej….misli si kar hočeš o men…AMPAK saj ti je že Spider povedu…noben te ni mislu napadat še najmanj pa jaz…tko kot ti podajaš svoje mnenje na forumu tko ga tud jaz…A NI FORUM ZATO??

brez zamere no…sam men se zdi neki folku v rit lest nagravžno pa pač tko kot ti napišem direkt..saj si reku da ti je to cool

vrnem uslugo

ce ze izmenjujemo mnenja

jst o vecini,ti mene osebno
zdj pa se jaz tebi osebno

samo zate
da ne bom ostal dolzan:)

ajde

prav prav…ok ok sem pač neumna frigidna pa ne vem kaj še vse…sam jaz sem ti povedala pač svoje mnenje ti si me pa total skurcu..pač se ti opravičujem in se v znak bele zastavice umikam….bi se ti tud opravičla …sam ne vem če boš to znal sprejet….OPROSTI če sem te narobe precenla in ožigosala..tega ne maram pri drugih in tako priznam,da tud pri sebi ne…jaz nimam pravice tebe kurcat…ti pa mene ne ok? bi to šlo?

peace? :))

sam da bo mir:)

ajd:)

a je težko reč oprosti :)) pa nič ne drkam spet da ne boš mislu ..čist lepo se pogovarjam :))

no ja

iskreno receno mi je tezko rect ja:))

sam ker si se ti tudi meni

OPROSTI

pa brez zamere,sam vse skp je blo krneki

no ja,sam da je zdj uredu

mej se

LP

:)))) to pa cenim!!!! da priznaš,da je reč težko,ampak vseeno rečeš! Vsa čast :))

p.s.: pa res je blo vse skup kr neki :))
papa

hehe
sam res:)

ajde

a ti tale forum mal preresno jemlješ :))) ?

lp ajs

🙂 oook

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

tezko clovek kej preresno jemlje

sam vcer sm mu glih cajt,pa se mi je dal pisat
sam ze po karakterju nism mogu ostat tih in dolzan

ce me ze j*b*s te bom nazaj,k mam vecga pa dalsga:))

ma ne,glupo je blo vse skp
priznam

ajde

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close