H&m ljubljana in maribor
Jaz sem bila in sem kar malo razočarana. Stvari za dojenčke je res malo, ne vem pa če jih je ravno toliko v Mariboru. Cene so res ugodne, ampak pajackov je pa tri vrste, ali je pa bilo ob 14ih že vse izropano. Gužva je pa res bila. Mislila sem da je to cela trgovina samo za malčke, je pa vsega drugega več, sploh za fantke je bolj malo.
Jaz sem že nabavljala v Mariboru pred cca 3 tedni in za 2 mesečnega sina sem lahko izbirala med najmanj 10 majhnimi kompletki, trenirkicami. Se mi je kar rolalo od izbire in čeprav nisem nič rabila sem morala kupiti dva. Tudi za 3 letno hčero sem lahko precej izbirala. Normalno pa je da je od začetka velika gužva. Sem pa že bila v H&M v Grazu in nisem dobila čisto nič pametnega.
Tudi jaz sem bila razočarna nad H&M-om v Lj, pa me ni motila gužva, čeprav so jih po deset spuščali noter, ostali smo pa čakali pred vrati, da pridemo na vrsto. Razočarana sem bila nad izbiro. Nič pretresljivega oz. nobenega posebnega izbora. Sploh pa ne za dvojčke. Zdaj pa bom šla še v MB.
Mi lahko katera pove kje je H&M v MB in kako se tja pride?
Hvala in lep pozdravček
Milly
Milly,
trgovina v MB se nahaja: upam, da se lahko orientirava na Evropark? Dostop je slab, ker je v samem centru. Ali avto pustiš v garaži Evroparka (zastonj), in greš čez most proti centru. Nasproti City-a je podhod za pešce, greš torej na drugo stran in potem samo naravnost, enkrat še prečkaš cesto, nato pa bo na L strani zgradba (bivši Merkur). Ali pa se zapelješ bližje, parkiraš v City-u, pa drago plačaš (mi smo dali za 2,5 ur 700 sit).
Lp, Tea
V MB imajo ful večjo izbiro, mislim, da je je eno nadstropje v MB (imajo tri: eno za otroke, eno za najstnike in moške, spodnje za ženske in nosečke). tako veliko kot v LJ cel H&M. Za nosečke nimajo ful izbire, sploh če ste malo močnejše. Je v Grazu večja. Za dojenčke imajo pa ful več stvari.
Veselo nakupovanje
Mya 18t3d