Hladilnik
Mi smo pred kratkim kupili Electrolux-ov kombinirani hladilnik. Ker nimamo prostora za zamrzovalno skrinjo ali večjo omaro, smo vzeli takšnega, ki ima 128 l zamrzovalnega dela.
Kupili smo tik ga preden se je odprla trgovina Harvey Norman. No, v tej trgovini je isti hladilnik cca. 20.000,00 SIT cenejši, kot smo ga mi plačali. Če pa bi sedaj izbirala hladilnik, bi kupila (videno v Harvey Norman-u) za cca. 40.000,00 SIT dražjega – z ledomatom!
Odvisno kateri cenovni razred želiš. Splača se pogledati v Harvey Normanu v Ljubljanskem BTC-ju.
Pa ugoden nakup,
Natasha
Mi imamo Elektroluksovega približno eno leto in ga ne bi zamenjala.
Je pa tale zgodba z našim hladilnikom malce smešna.
Pred približno enim letom smo na novo opremljali kuhinjo. Moja ideja je bila javor v kombinaciji s svetlo zeleno. OK. Arhitektka nariše, jaz veselo pobarvam na načrtu zelene dele. Potem pa hop v trgovine po belo tehniko. In tam ga zagledam… Moj novi hladilnik, idealen, manjši zamrzovalnik spodaj (ca. 100 l), prostoren hladilni del zgoraj (ca.300), steklene police, polica za steklenice in oh in sploh super. Edino, da je bil temno modre barve. Jaz pa v jok in, da je to točno takšen hladilnik in, da sem pripravljena spremeniti tudi barvo kuhinje. Potem je prišel mizar z barvno skalo, vzel barvo iz hladilnika in v natanko isti barvi pobarval predale. Tako imamo sedaj javor – modro kuhinjo. In nam ni niti malo žal. Ampak tole s hladilnikom je bila res ljubezen na prvi pogled.