hladilna krema
Trix40,
tuki Roma 40.
Ojla, ko tole berem in še o hiperhidrozi, se potim in postajam živčna. Ker pa si prosil za par idej, ti puščam tule svoje navade, pa da vidimo, če ti molekule zašibajo po telesu v druge smeri kot običajno.
Torej, meni v teh vročih dnevih pomaga pitje vročega nesladkanega čaja ali vroče vode z limono. Ajs. A si že probal kaj tako preprostega redno početi?
Druga reč, ki mi pade na misel je pa ta: klin se s klinom zbija. Ker tebi tole potenje ne diši, predvidevam, da se ne izpostavljaš namenoma situacijam, v katerih bi svoje telo malce prisilil, da se spoti. A pa bi se ? Bi se lahko v teh vročih dneh dal vsak dan za pol ure v četrto prestavo? (pol ure kolesarjenja, teka, plavanje, .enkrat tedensko savna ali namakanje v vodi, ples v paru ali kar tako na koncertu od Elvis Jacksons al pa Siddz :)) ali pa na .. no, whatever you feel like it — nekaj, da se ne boš prekuril, vse naj bo še v meji tvojih sposobnosti, ker pol nisi nč naredu; pa da se potem fajn počutiš. ) ? Pa se opazuj pa to.
Našla sem ti en članek. Ne, ne da bi bral kot litanije. Da ti dajo mislit in pokažejo neko zdravo logiko enih ljudi, ki jo v tem času redkokje še srečamo. Jaz dr. Lončarjevo in njeno revijo sicer rada berem, ker mi pušča, da se sama odločam:
http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=24
Naš Doc. R. pa – on ti tudi daje za mislit, tako al drgač. Samo, saj veš.., on prisega na potenje z rekreacijo v naravi, drugač ne bi tako izgledal, saj si ga vidu na netu (beri: hoja v hribe, kolo, pojmanimamkajvsešezravensodi), tako da nima haska, da ga to vprašuješ, ker on je prekužen s tem, proti čemer se ti boriš. Hladilno mazilo, saj veš, se največkrat uporablja za dojenčkove ritke.. No, priznaj, da te je dobro zadel?
Jaz pač priznam, da ob tem, da se nekdo poti, jaz ne pomislim na nekaj groznega, ampak na nekaj več opranih bombažnih majic, belo brisačo (tisto iz Štoparskega vodnika ), lep nasmeh. In sploh se mi zdi ta reč čist fajn, ker vem, da gre voda iz človeka ven (beri: ne ostane v telesu voda plus nevemkaterižeodvečnisokovi), da tak človek ni kot kelomat.
Javi se kaj na jesen:))LP, Roma