Najdi forum

hlačne plenice DM

Drage moje eno butasto vprašanje, danes sem kupila tiste hlačke od Baby love, pa imajo spredaj na sredini pleničke tak lepilni trakec, zakaj se to uporablja??
no prosim če mi maice ki vedo odpišejo, da se mi ne bo še tamau smejal.
hvala in Lp

Ko je plenička polulana jo s tistim trakcem skupaj zalepiš in odvržeš v smeti. Lep pozdrav,

Saša

Oh ja, seveda, če ne bi bila blond bi mogoče sama prišla do zaključka :((
hvala

To je pa verjetno nova “pogruntavščina”, kaj? Ker me je včasih močno motilo ravno to, da se pleničke ni dalo skupaj “zapreti”… sploh je zoprno, če je plenička pokakana. Torej dobrodošla novost.
Prijeten preostanek dneva!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

ta trakec je ZADAJ na plenički, ko jo oblečeš!

so pa te hlačne plenice zelo ok, ker od Mullerja baby dream so široke, gor nič ne stisnejo. Jaz te DM uporabljam za ponoči, ker se mi zdi, da v njih ni tako tesno povit kot v navadni plenici in je zato bolj na komot ponoči.
Pampersk pa ne uporabljam

Eno vprašanje glede teh plenic; kako se kaj odnesejo, ko se otrok fejst pokaka? mislim, ko jih slačite? A je previjalna podloga fejst umazana? Meni se zdi, da bi s tem slačenjem kar precej zapacala “okolico”. Me zelo mika jih probati, ker naša mala se na vse pretege upira plenici (“pleše” po previjalni, dviguje rito, ko bi jo morala zapeti,…),te hlačne bi pa lahko kar potegnila gor, a ne!

Prosim za vaše mnenje!

LP, Bani

Sploh ni panike ker jo pretrgaš po šivih na straneh in daš enostavno stran.

New Report

Close