Najdi forum

hlače za hujšanje???

Slišala sem, da se v Sanolaborju dobijo hlače za hujšanje … Mogoče kdo ve kaj o tem oz. jih kdo uporablja????
HVALA!!!

te hlače ne obstajajo razen če misliš tist eki te bolj stisnejo da malo kaširajo problematične cone??

Obstajajo hlače za zmanjšanje celulita oz. take, ki pospešujejo potenje, s tem naj bi se zmanjšala telesna teža, samo koliko pa delujejo je pa drugo vprašanje. verjetno se teža zmanjša na račun izgubljene tekočine.

vsi bi hodili suhi okoli in izumitelj bi bil neskončno bogat če bi samo hlače moral nosit da bi dosegel željeno postavo

Jao, ma kolk je folk naiven.

Hlace za hujsanje, krema proti celulitu (potem pa na predstavitvi taka sjora z takimi nogami da….. da……… bruhhhhhhhhhhhhhhhh, in ona kao prodaja kremo proti celulitu ja, seveda zakaj ga ima pa sama?!??!?!?!??!?!??!), itd.

Dej folk ne nasedat vsem bolnim foram. Se morem prov smejat, vsak dan bolj. :)))

Jaz uporabljam te hlače že ene 4 leta.
Pripomorejo k gladkejši koži in malce pomagajo pri odpravi celulita. Vendar ne tako, da jih samo oblečeš in nosiš medtem, ko gledaš tv, ampak tako, da z njimi vsaj kakšno uro intenzivno telovadiš.
Jaz si jih oblečem za na orbitrack ali, ko grem na rolerje.

Imam čisto enako izkušnjo kot Jenny. Hlače pomagajo k intenzivnejšemu potenju na stegnih in ritki, seveda pri telovadbi. Celulita pa glih ne odpravijo – malček zmanjšajo pa le.

Jaz jih obvezno oblečem, ko grem zjutraj na kolo za 45 minut. Garantirano “švicaš” bistveno bolj, kot brez njih. kar “izcediš” jih, ko jih slečeš. Brez nič, pa ni nič. Na kavču in s krožnikom keksov ob sebi, pač ne boš hujšal. Pomagajo pa prav gotovo.

Pri dehidraciji zagotovo pomagajo. Pri samem hujaanju pa ne prevec. Preizkuseno!

Lp Oliver

Meni se ne zdi ravno zdravo oblačiti hlače, ki še povečujejo dehidracijo. Že tako je včasih precej težko nadomestiti izgubljeno tekočino. Še posebej poleti komaj sproti pijem. Da pa bi še namenoma povečevala dehidracijo mi pa na kraj pameti ne pride.

New Report

Close