NIkoli ni prepozno za spemembe! Sestavi si jedilnik in redno vadi. Kateri jedilnik ti ustreza si preberi tu
jedilniki za hujšanje
Draga Alja!
Seveda ti lahko uspe!! Vsakemu lahko uspe!
Sama sem že tolikokrat poskušala, pa ni bilo pričakovanih rezultatov. No potem pa sem se nekoliko bolj spravila k stvari:) in je šlo. Jej manjše obroke, sama jem nekje na vsake 3 ure. Zvečer dve do tri ure pred spanjem ne jem več. In kot je rekel gregorkre- vključi aktivnost. Začni počasi, boš videla sčasoma bo šlo vedno lažje. Sama nikoli nisem bila nek zagrižen športnik, sedaj sem se navadila in če kakšen dan nisem aktivna mi to zelo manjka.Včasih komej čakam, da grem telovadit:) Pa si nikoli nebi mislila, da bo tako. Boš videla, vse se da! Samo vztrajen je treba biti. In zapomni si rezultati se ne pokažejo iz danes na jutri- mnogi pričakujejo rezultate zelo hitro in zato obupajo. Tudi sama sem bila ena izmed njih. No tokrat pa sem si rekla bom vztrajna! Še malo, mogoče pa bo! In ko so se pokazali prvi rezultati sem dobila ogromno motivacijo za nadaljno delo. Želim ti veliko uspeha!
mah jas res nevem več kaj storit, že sem čist obupala imam 54kg velika sem 160cm AMPAK MAM ŠPEH! oziroma napihnjen želodec..to poskušam spremeniti že 2-3mesce ampak negreee številke na tehtnici mi preskakujejo na 55 ali celo na na 56kg…pol se mi učasih pozna da se mi je trebuh zmanšo ampak drug dan je ist k je blo! imam normalno zajtrk kosilo in pa večerjo seveda z zmerno količino ne jem po 6uri zvečer ne uživam pa tudi sladkarij belega kruha ipd. gibljem se usak dan najmanj 1uro ampak zgleda da ne pomaga nič..pomagajte prosm:s
Hoj,
men je v kratkem času uspelo shujšati samo s pomočjo magnetnih obročkov za hujšanje.
V enem mesecu iz 79 na 75, zdaj jih imam že skoraj 2 meseca in sem na 73.
Pazim edino toliko, da res ne jem, ko nimam obročkov na sebi, pač tako, kot pravijo navodila, ki jih dobiš zraven.
In če je fora samo psihološka, tudi prav :-D, ker tudi mene je drugače izdala šibka volja, zdaj pa vztrajam, pa še vse obroke lepo jem.
Rozalija
mam eno vprašanje in sicer..sm vprašala malo okol ampak bi rada še va šo mnenje.
v 2mesecih bi rada shujšala 6kg imam normalno zajtrk (kornfleks 112kcal na 30g) + mleko, za kosilo jem kar mami skuha in to z zmerno količino seveda, za večerjo si pa privoščim navaden jogurt učasih kaj ostane od kosila ali jajca, čas med zajtrkom in kosilom potem pojem kak kos sadja tako tudi med tem časom med kosilom in večerjo..telovadim vsak dan ali vsak drug dan najmanj po eno uro (sprehod, tek zunaj, sobno kolo, rolanje)…1-3x na mesec gremo z kolegi vn zato si privoščim malo alkoholne pijače in mogoče sladkarije. stara sem 16let tehtam 56kg velika sem pa 161cm. mi bo uspelo? 🙂
lp.