Najdi forum

Hitro hujšanje

Prosim za kakšen nasvet, kako bi se na hitro lahko rešila nekaj kilogramčkov (3-4), saj imam čez pribl. 10 dni rojstni dan in bi bila rada lepa. Vem, da so hitre diete neuspešne, kar se tiče vzdrževanja pridobljene telesne teže, vendar na vsake toliko časa ne škodi kakšna redukcijska, čistilna dieta, pa tudi me ne zanima toliko dolgoročen uspeh, samo da se bom tisti vikend počutila lažja in se lahko lepo oblekla (višina: cca164cm, sedanja teža: cca57kg).
Najlepša hvala, pa ne me kritizirat!

Nič ne jej. Samo počutje bo bolj na psu. Po eni žurki boš izmučena in utrujena. Lahko je tudi sadna dieta. (samo sadje) ali pa zelenjavna juha.

Odločitev je tvoja.

Lp, Ela S

Tukaj je nekaj diet.

Ja,hvala.no!
super je stran!

gled eizgube kilogramov ni probelme če misliš da boš bojle zgledala. naj ti povem da ne boš.

zakaj ne?

izgubila neboš skoraj nič maščobe, mišična masa nebo vredu,..

kilograme boš pa izgubila na račun glikogenskih zalog, vode, vsebine črevesja!

se pravi po teži boš lažja optična spremememba skoraj neopazna.

študije so bil edelane enkrat ko so ljudj epili samo vodo nekja čas ain niso izgubili čisto nič maščobe!

se pravi ali je na to potrebno prej misliti ali pa more notranja lepota “prekriti” zunanje napake

Vseeno hvala za odgovore. Saj niti ne izgledam tako slabo, ker imam obline na pravih mestih in maščobo + mišice enakomerno porazdeljene po telesu. Ampak vseeno sem mislila- ker gremo na party in so tam samo suhcene najstnice, da bi se bolje počutila. Enkrat sem držala dieto z zelenjavno juho, pred leti pa sem se celo postila z javorjevim sirupom. Kilogrami so res vidno kopneli, vendar so tudi vidno prikopneli nazaj, pa tudi počutila sem se zelo slabo- utrujeno. Bom še vidla, kako se bom odločila. Danes itak nisem lačna, tako da en dan stradanja ne bo škodil.

Samo prebrati post od krpana je pa prava umetnost – morš bit že kr dobr podkovan v dešifriranju.

Pa brez zamere…

vglavno da prebereš, že ob tem zgubiš nekaj kalorij 🙂

New Report

Close