Najdi forum

hitra dieta z JAJCI – nasvetiii

jo je kdo sprobal? Ali lahko kavo z mlekom pijem???

http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=5

Glih fino shujšaš, pa te holesterol ubije od vseh jajc.

Pa postavi se čim prej v vrsto za nove ledvice.

Žolčni kamni se bodo tudi oglasili, da o trebušni slinavki ne govorim, ta te pokoplje, če se vname.

A nebi samo manj jedla, spila kavo in nič večerjala? Brez sladkarij in mastnih zadev, brez mesa in OH skupaj?

Kaj jo sedaj napadate. Tudi jaz jo bom poskusila 5 dni zdaj na pomlad. Izkušenj s to dieto nimam, vendar vsekakor ne smeš piti kave z mlekom. Preberi na netu, s to dieto so dobre izkušnje.

Evo, jaz sem jo pred enimi tremi leti poizkusila.Sem želela samo molace trebuščka izgubit in sem na koncu skoraj “luknjo” tam imela.Prva dva dni je še šlo, potem pa sem se zvečer tolažila, da bom drugi dan zopet lahko pojedla cela dva prepečenca (pa drugače kruha zelo malo pojem), v petek v službi se mi je pa že sanjalo o dunajcu. Toliko o tej dieti. Meni so sestavine bile všeč in je lahka tudi za pripravo, samo se pozna sčasoma neka lakota, sploh če v službi tudi fizično delaš.

ja in potem ko fino shujšaš dobiš vse nazaj X 2…..100 % preverjeno…živi dokaz sem jaz! 🙁

Sprobano pri nas v službi. Vse punce so shujšale od 8 do 12 kg. Potem, ko so nehale z dieto in jedle normalno (niso se nažirale), so dobile vse nazaj, plus še malo zraven in to v enem do dveh mesecih. Ker diete ne moreš, niti ne smeš držati celo življenje, je jasno, da se zrediš nazaj.

Ja shujšaš kar nekaj kg, pa tud ne gredo tko hitro nazaj, če vsaj mal paziš. Itaq ko vidiš rezultat si motiviran, ja jo-jo bo pa vedno, če ješ. No jaz sem se nazaj zredila v dveh letih. No ena je zadnjič dobr napisala-jem tolk da nisem lačna, ne da sem sita. Ja mi pa vedno do sitega, pa še mal za posladkat.

New Report

Close