Najdi forum

Hitra dieta z jajci

Lep pozdrav,
mene zanima ta jajčna dieta.Zanima me kako si pripraviš mleto meso,ribo in solato.V jedilniku piše,da lahko meso in kuhano zelenjavo začinimo z vegeto.Kaj pa priprava,na vodi,olju,pari,…Res ne vem.Kaj pa recimo olje,kis,…

Nima nobena izkušenj s to dieto?

hi
pojdi na sms forum poglej, tam maš ogromno informacij. Sem sama na dieti in morem reči da kg usešno letijo dol.
lp

zdravo

jaz sem pred časom dala to dieto skozi…lahko rečem da zadeva deluje.V 3 tednih(3×5 dni) sem dala dol 5 kg,mož pa 8.

dieta sicer ni zdrava,to ti bojo tudi druge povedale,vendar če se je lotiš 1xletno,mislim da ni panike.

je pa res,da lahko po končani dieti pričakuješ jo-jo učenek,ker vse življenje pa ne moreš tega jest…

Pozdravljene !
Povedala bi vam svojo malo zgodbico 😀
pred 3 leti sem imela 120 kg visoka pa sem 177 cm,..poskušala sem že z raznimi tableti kaj kažejo po tv ,vendar nič ni delovalo,…ko sem že bila obupana in totalno na tleh,..da se shujšat ne da.Nakar mi je klegica rekla “eja stara mam dobro dieto za tebe” in sem probala z to jajčno dijeto,..povem vam da 1 teden se mi je mešalo od male količine hrane,nič sladkega nič čipsa,..itd.
Ampak čez čas se mi je to zeloooo obrestovalo shujšala sem 45 kg počutim se kot ptička na vejici 😀 Moram pa vam povedet da je ta dieta takšna da grejo kilogrami full hiter dol to je super 😀 Majn super je pa pol odvečna koža
Morem pa še povedet da med dieto nisem nič telovadla 😛

Tako da či hočete shujšat,..hujšajte z to dijeto,…
VELIK SREČE VSEM

pozdravljaene

sama sem danes začela s to dieto.(včeraj ga preveč biksala).Bi rada kakih 5 kg izgubila.Upam , da bom zmogla!!!Tiste,ki mate več izkušenj daj mi rečte po kolikem času se vam je začela topiti maščoba oz.manjšati obseg?In kaj ste jedel ko ste imele dva prosta dneva?Skrbi me, da se mi prvi teden ne bo nič poznalo in bom obupala…kot vedno do sedaj.Bi rada bla nič lačna in pa šlank:)))
Z lepimi pozdravi
Eva

Če te lahko bekaj vprašam: koliko časa si pa držala to dieto z jajci, da si toliko shujšala?
Kaj pa zdravje, je bilo vse ok?

Hi ta dieta ti zagotovo odnese odvečne kg. V bistvu je 21 dnevna če pa izpuščaš proste dneve kot sm jih jz je pa 15 dnevna letos sm z njo hujšala 2x. 1 mi je neslo dol dobrih 8 kg, drugič pa okol 7-8. Vse je odvisno kok si pretežek,bolj težek si bolj gredo kile dol. Sm pa vse delala na olju, tudi solate nič pazila ali manj solila, je pa res da nism jedla jajc čeprav je jajčna dieta ha ha sm jih preprosto spustila!

Hai lahko napišes tvoje dnevni jedilnik . Cao . T

Ok, ponavadi ne pišem po forumah vendar ko berem vaše komentarje nisem mogla mimo.
Tako kot večina sem se tudi jaz borila z odvečnimi kilogrami. Po številnih prebranih forumih in tako naprej sem se tudi sama odločila za jajčno. Vedela sem da je tvegana zaradi jojo efekta pa sem si mislila : ah saj bom pazila.
In res, nisem odnehala in sem imela močno voljo. Po prilbižno 8 dneh sem shujšala. Razlika je bila opazna za začetek, potem pa nism mogla več. Jaz osebno še preden sem se zavedala sem začela normalno jest, sladkarije itd.

Kar vam hočem povedati je to, da sem dobila nazaj vse kg + DODATNE KG. V dokaz imam še strije, ki jih nisem imela nikdar. Zdaj pa imam.

Upam da si katera premisli in začne z zdravim življenjem in prehranjevanjem, ker je bolj vredno. Drugače pa srečno z jajčno, upam da vam uspe, meni namreč ni in bi dala vse da je nebi nikoli začela.

Lp

Pozdravljeni, jutri bi začela z dieto z jajci vendar jem od mesa samo piščanca in ribe a kdo ve, a lahko govedino zamenjam z piščancem? 🙂

Lahko. Samo ne z mastnim svinjskim mesom. In meni je to edina dieta, ki je delovala in se mi ne zdi tako grozno težka, saj večerje so pa obilne in nikoli ni treba it lačen spat.

Star sem 19 let, visok 190cm, tehtam pa 108 kg…prekomerna teža me že počasi ovira pri gibanju in je res skrajni čas da shujšam. Zanima me ali bi bila ta jajčna dieta zame, in kako je z uživanjem alkohola med dieto…glede na to da sem študent, se je le tega res težko izogniti 🙂

pri meni deluje. kljub občasnemu alkoholu (1. teden -3kg, zdaj sem v 2. tednu)

Vsaka dieta ima jojo učinek, če se začneš spet nažirat pa basat, po vsaki dieti bi se moral človek začeti zdravo prehranjevati, ne pa takoj ko je dieta končana preiti nazaj na star način prehranjevanja

New Report

Close