Najdi forum

HITRA DIETA – izkušnje

Punce, zanimajo me vaše izkušnje z hitro dieto. Koliko kg v kakšnem času? Zanima me predvsem, ali ste se potem, ko ste se začele normalno prehranjevati, zredile nazaj.

Hvala.

Zdravo!

Ja,hitre diete…kr dost sem jih že dala skozi.Enkrat sem v desetih dneh shujšala 10 kg,pa sem se po tem začela nenormalno prehranjevati in se logično zredila.
Potem se odkrila eno zelenjavno-očiščevalno dieto,ki je pomagala,vendar moraš paziti,ko nehaš.Pa sem se spet zredila itn. ZAKLJUČEK: HITRE DIETE NE POMAGAJO,ŠTIRILETNE LASTNE IZKUŠNJE! Ni taka umetnost shujšat,manj jest,zdravo in telovaditi.

lp ariel

Hitro zgubljeno še hitreje pridobljeno!

Moje izkušnje: 14 dni minus 6 kg, naslednjih 14 dni brez hitre diete plus 10 kg gor.

Se ne splača. Zdravo se moramo prehranjevati na dolgi rok, kile se počasi a vztrajno topijo in se ne vrnejo.

LP

Hitre in učinkovite diete NE OBSTAJAJO! Obstajajo pa hitre diete, ki te vodijo v bolezen in depresijo. Izgleda, da se nimaš dovolj rada!

Jaz sem v 10 dneh diete Atkins shujšala 2,5 kg. Sem se jo striktno držala. 1. teden sem jedla samo meso, sir brez zelenjave. Drugi teden pa sem začela še z zelenjavo. Na dan sem popila okoli 3 l vode. Ko sem 11. in 12. dan normalno jedla sem dobila nazaj 2 kg. No 11. dan sem se zvečer najedla corn flaksa, 12. dan pa normalno jedla. Tako da imam za 10 dni truda samo 0,5 kg manj. Naj pa povem, da vsak dan s psom hodim po Rožniku ali Golovcu 1 uro pa do 1 uro in pol.
Sem kar razočarana nad dietami samo z eno vrsto hrane. Ali morda kdo ve za kakšno učinkovito dieto, ki ne vsebuje cel čas samo eno vrsto hrane? Provala sem tudi dieto z zelenjavno juho, medicinsko dieto, pa tudi 3M dieto. Vsako po 14 dni, a izgubim okoli 2 kg nato pa ko normalno jem se vse vrne že v 2 dneh. Torej, če dobro pomislim, izgubim samo glukozo v mišicah.
Tudi sama sem ugotovila, da hitre diete ne učinkujejo. Če dobro pomislim, se tudi moja mama bori s hitrimi dietami že kakšnih 10 let pa ima še vedno enako kil. (Rada bi shujšala 10 kg do idealne teže). Samo niha gor in dol.
Tako ti svetujem manjše a redne obroke, pa gibanje.

A mi to govorimo o dieti s tisto župco, ki se jo da kupiti tudi v trgovini – od Ete? Mene zanimajo izkušnje s to dieto?

To juho so sicer jaz včasih skuham, ker se mi ne da čistit zelenjave, zraven pa dodam eno konzervo tune v slanici. Pa mogoče meso ali kaj beljakovinskega. Čez dan pa poleg tega pojem še kakšno skuto, jajce, veliko zelejnave, včasih kakšen košček sadja, polnozrnat kruh (tist zapakiran), ovsene kosmiče…
Ampak tista dieta je pa ena brezvezna stvar, dieta kot dieta, ki ne deluje. Delouje samo sprememba načina življenja. Je pa že toliko napisano o tem, da vsi vemo, da ni to, da se lahko sedaj pred TV samo s čokolado bašeš.

Če bi prebrala knjigo dr. Atkinsa, bi vedela, da bos na tak način kilograme takoj pridobila nazaj. Sam je napisal, da njegova dieta deluje dokler ješ predpisano hrano (beljakovine), ko začneš z večjimi količinami OH, se pa spet nazaj zrediš.
Tista dieta z zelenjavno juho je itak samo očiščevalna.
Pri 3M dieti je pa bistveno, da se je držiš 3 mesece, ne pa 14 dni, kot si napisala sama.
Res, da hitre diete dolgoročno niso učinkovite, vendar jih moraš kljub temu bolje poznati, preden se jih lotiš.

jaz imam eno hitro dieto ki je zelo popularna v ZDA, če želiš mi piši na mail in ti pošljem

poznam 2 primera ki sta uspešno shujšala in se nista zredila nazaj, poleg tega pa obdržala čvrstost mišic in kože

Objava čaka odobritev

New Report

Close