Hiter in bajen zaslužek
Vsi, ki si želite hitrega zaslužkav vedite da tega NI. Oziroma, če ste naivni lahko le zgubite denar, ker taki posli, kjer je vse ena skrivnost je navadna nategancija.
Začne se ponavadi: (za eno vrsto posla)
*A si želiš kaj zaslužiti? (normalno, da si vsi to želimo)
*Potem pa pojdi z menoj na poslovni sestanek, ti bodo tam vse razložili, pa bodi poslovno oblečen in vstopnina je 5000 SIT.
Razlage, kaj se počenja, ne dobiš, je vse le skrivnost. Če si firbčen (beri naiven), boš seveda šel in tam videl možnost bajnih zaslužkov. VAUU……
S takim denarjem se ti pa lahko spremeni življenje – zaslužki nad 3000 eurov in še veliko več. Ves si v transu, euforičen in še in še (izprani možgani). Šok pride, ko je potrebno v posel vložiti 2300 eurov. Časa imaš le 3 dni da se včlaniš (beri vplačaš 2300 Eurov) kajti kasneje NI nikoli več možno priti v ta posel. Logično, kaj? Da si povrneš denar, ki si ga vložil, je potrebno pripeljati nekaj svojih najboljših prijateljev, da se včlanijo in oni nato iščejo naprej in tako se vleče itd…..Če pa naivnežev ne dobiš, se lahko obrišeš pod nosom za ta denar.
Pa verjemite, da ne izgubiš le denar.
Ostali posli, ki jih obkroža skrivnostnost, je zgrajena na istem principu.
lp
tt
Res je – hitrih zaslužkov ni.
Kar se Amwaya tiče (ga ne prodajam, temveč samo kupujem za lastno uporabo) je pa takole.
Kakšnih 5 let sem včlanjena in moram reči, da izgube do danes nisem imela.
Res pa je, da se tega ne grem na veliko, tako da tudi stroškov nimam nobenih.
Lahko trdim to, da je predvsem Amway-ev posel (zanj sem 100% prepričana), v Sloveniji predstavljen popolnoma napačno. In zato tudi toliko slabe volje ob predstavljanju le-tega.
Kajti namesto, da bi rekli, da Z VČLANITVIJO LAHKO KUPUJEŠ DO 35%CENEJE (kar delam jaz), vsi poudarjajo VČLANITEV ZA NADALJNJO PRODAJO (kar meni dvigne lase, ker sovražim akviziterstvo).
Jaz sem stvar “ukapirala” na prvi predstavitvi, včlanila sem se in od takrat naprej kupujem zase, moje sorodnike – tisto, kar nam ustreza za kar precejšnje popuste!
Nataša
oprosti Majda ampak o Amwayu nimaš pojma.Tudi mi ga uporabljamo za lastno uporabo in so izdelki kvalitetni in definitivno boljši od marsikaterih. Ne mislim delat nobene reklame, ampak zaradi takšnih ljudi kot si ti (ko stvari ne poznajo in pljuvajo po njej) imajo ljudje slabo mnenje o Amwayu,
lp in uživajte na skrivnostne zaslužke pa se ne ozirajte, kajti jaz ne verjam, da ljudje pridejo, vidijo in nič ne razumejo, pa potem dajo denar (morajo biti malo bolani)