Najdi forum

hiša ob igrišču

Spoštovani;

Kupujem nepremičnino, ki je tik ob gimnazijskem zunanjem igrišču.
Ali mi lahko date kakšen nasvet. Drugače je zelo lepa parcela, zelo sončna,
skratka zelo mi je všeč. Samo igrišče me malo moti.
Ker bi mejili samo z ene strani na to igrišče, ali mislite, da bi se morda dalo namestiti protihtupne ograje.

Hvala za vse nasvete.

LP
Tina

Protihrupne ograje so malo hecna alternativa, ker so neugledne in bi vas kmalu začele motiti. Saj pouk je samo dopoldne,m ko ste sami verjetno v službi, da pa se elegantno zagraditi s čim drugim, si zapreti pogled že z drevesi itd.

Nekje sem prebrala, da nas hrup bistveno bolj moti, če vidimo izvor hrupa… Se pravi, če igrišča ne boste videli, vas bo hrup z njega avtomatično manj motil. Protihrupne ograje so nekatere čisto ugledne, celo tiste ob avtocesti (denimo ob južni obvoznici so kakor pletene, ob gorenjski avtocesti so nekakšni kozolci, ki se jih verjetno da izvesti še lepše).
Pouk je že res samo dopoldne, ampak igrišče pa ponekod dajejo v najem in je hrupno tudi popoldne. Jaz bi šla večkrat tam mimo, ob različnih urah, in preverila, kako in kaj. Tudi zvečer. Zdaj je sicer najbrž bolj mirno, ker so že počitnice, pa vseeno. Če se tam tudi zvečer grupira mularija in žurira, protihrupna ograja ne bo zalegla.

New Report

Close