Najdi forum

Hiša na ključ

Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo od vas izkušnje s podjetjem Inpro 22. Je kdo z njimi oziroma pri njih gradil hišo? Namreč poslali so mi kar zanimivo informativno ponudbo za hišo na ključ. Parcelo imam..
Pa prosim brez nepotrebnih in neizkušenih komentarjev.
Hvala vam

O tudi jaz sem v fazi odločanja. So mi zelo zanimivi. Moti me edino, da ni kaj dosti referenc. Upam, da dobiva kakšne pametne odgovore.

LP

Inženiringom, ki nimajo zaposlenih svojih ljudi jaz ne zaupam.

1. Nikoli ne bi imela hiše na ključ. Tudi bolj znanih proizvajalcev ne, kaj šele povsem neznanih. Poznam iz prve roke čisto preveč ponesrečenih zgodb.

2. Če nekaj izgleda preveč dobro, da bi bilo res, potem to tudi je.

3. V nadaljevanju se zgornje izkaže v obliki prenekaterih podražitev zaradi vsega možnega, pa še nismo pri kvaliteti izvedbe in napakah….

Novinka, če te še vedno zanima hiša na ključ, ti bo mogoče pomagalo tole https://www.zurnal24.si/pod-streho/hisa-na-kljuc-samo-za-bogate-328865. Boš saj vedela, kaj moraš pričakovati od ponudnika.

Pozdravljeni,

tudi mi smo gledali njih in še eno podjetje. V kolikor imate že kaj več informacij vas lepo prosim, če me kontaktirate. Vsaka info je zelo dobrodošla 🙂

Pozdravljeni,
Mene tudi zanima, če ima kdo izkušnje z inpro22 ?
In če kdo ve, če v pri nas sploh obstaja, da bi dobil zidano hišo na ključ, tako kot pri ponudnikih montažnih??
Hvala

Zdravo jaz sem imel izkušnjo z inpro 22 in moram reči da zelo zelo slabo dogovorili smo se za dgd in pzije vendar če nebi sledil zadevi še danes nebi imel narejeno napake za napakami zelo so površni nerazumejo se v stvari katastrofa povrhu vsega pa znajo tudi samo za en email zaračunati 75€… Nobenemu ne priporočam tudi najhujšemu sovražniku ne…

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close