Najdi forum

Zdravo!

Mene zanima ,če ima kdo izmed vas izkušnje s HIPPOVIM mlekom .Mi smo do sedaj pili kar aptamil včeraj se je pa zgodilo (še sama ne vem kako) ,da nam ga je zmanjkalo in ker je bila pač nedelja smo dobili le Hipovega.Kakšne izkušnje imate s tem mlekom?
Lepe pozdrave od
NINE

Jaz imam z Hippovim mlekom zelo slabe izkušnje, poleg tega, da tako smdi po kravah (vem, ker smo imelo doma hlev), je ta mal imel vedno probleme s prebavo, pa še pit ga ni hotel, tako da je bil že fejst lačen, da ga je sploh začel.No in tako je romala skoraj cela škatla v smeti. Na drugi strani pa je prijateljica sinu dajala samo Hippovega (drugih sploh ni kupila). Mi sedaj kupujemo Pikomil 2 in smo zelo zadovoljni. Hippu pa ne zaupam več in ne kupujem nič razen čaja (pa še to sem ugotovila, da je instant čaj narejen in sladkorja! in ostalo).

Mi uporabljamo Hippovo mleko in nimamo nobenih pripomb. Pije pa ga od 8. meseca dalje, ko smo prenehali z dojenjem. Meni ne smrdi, kot je omenila Mika in se mi zdi boljški kot Pikomil.
LP

Mi že drugič uporabljamo hipp mleko – drugi otrok. Po aptamilu je bila zelo zaprta, zdaj pa je prebava v redu. vonj pa ima vsak drugačen. Mojemu možu zelo smrdi aptamil. Kar korajžno.

pri nas imamo hipp in je ok.men disi.tamali pa zelo tekne.

Mi pijemo Hipp od rojstva in smo zelo zadovoljni z njim.Pa tudi za prebavo je ok.
Pa še pediatri ga pohvalijo.
lp Nataša

Mi pijemo Hipp od rojstva in smo zelo zadovoljni z njim.Pa tudi za prebavo je ok.
lp Nataša

lp Nataša

Tudi jaz nimam nobenih slabih izkušenj z HIPP mlekom. Moja mala ga pije od osmega meseca dalje, ko sva se prenehali dojiti. Mislim da je boljše kot Pikomil, saj je gostejše. Skratka jaz in moj otroček imava kar dobre izkušnje z njim.

LP

New Report

Close