Najdi forum

Hipotetično vprašanje

in to že ves čas skušam dopovedati…:)[/quote]

Pa saj to je jasno, larson, tič ni vse.

Dejstvo pa je, da nekaterim ženskam tak način zadovoljitve ni dovolj, drugim pa. Odvisno od osebnih preferenc.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

larson ne ljubi se mi več,si pod mojim nivojem…mimogrede-jaz koliko hočem toliko dobim,če ne doma pa drugje…ti pa zase tako veš…

Larson je precej NAD tvojim nivojem. Ga pač ne dohajaš. 🙂

Sta. Ker ljudje, ki so res konzervativni ali res brez libida, so taki rojeni in bodo taki ostali. Ne govorim o neizkušenih najstnicah ali o ljudeh, ki rabijo samo izkušnjo prvega razumevajočega partnerja, to so prehodna stanja. Govorim o stanjih, ki so prirojena, dokončna. Če tvoji ženski paše seks enkrat na mesec, ti bi pa petkrat na teden, tega nobeno prepričevanje ne bo spremenilo. Siljenje že. Da bo tista ženska seksala s tabo vsaj trikrat na teden, ker si jo v to prisilil s čustvenimi grožnjami, zraven pa trpela in komaj čakala na tvoj orgazem, to se da doseči. Da bo pa seksala s tabo petkrat na teden in ob tem uživala enako kot ti, tega se pa NE DA doseči.

Tako kot sta nekompatibilna ženska, ki ji paše seksat enkrat na mesec in moški, ki bi petkrat na teden, tako sta nekompatibilna moški z majhnim tičem in ženska, ki bajno uživa ob velikem tiču.

Ampak seveda, za moškega je logično, da pusti žensko, ker ima mnogo manjši libido od njegovega (kar je danost), za žensko pa bogokletno, če pusti moškega, ker ima majhnega tiča (kar je tudi danost)? A nismo danes že enkrat govorili o dvojih merliih, ki ti grejo bojda tako na živce?

Huuuh…nama zagotov ne bi bilo dolg čas, niti, če bi bil impotenten.;-)

Okej, Janis, imaš point, ampak ne čisto. Ker moški, ki bi seksal 5x na teden, pa uspe žensko prepričati kvečjemu v 1x tedensko, bo vsaj enkrat tedensko užival (predpostavimo, da ga posebej ne zanima, ali ona uživa ravno toliko kot on). Ženska, ki pa seksa s tipom z majhnim tičem, želi pa si velike, konkretne batine, pa ne bo nobenkrat uživala, pa čeprav sta si glede količine seksa čisto podobna.

“Da bo pa seksala s tabo petkrat na teden in ob tem uživala enako kot ti, tega se pa NE DA doseči.”

Tega tipi, ki svoje ženske silijo v seks, niti ne poskušajo doseči, da bi ona uživala enako kot oni. Itak jim je prioriteta njihovo lastno uživanje, torej jim že to, da dosežejo seks 3x na teden (pa čeprav s siljenjem) čisto ustreza. Če pa se ne bi dalo doseči niti tega, da bi ženska z njimi sploh seksala, bi bilo to primerljivo s tisto, ki seksa s tipom z majhnim tičem, ki ga niti ne čuti, zraven pa sanjari o veliki batini.

Imaš pa prav glede tiste, ki bi seksala pokrita s kovtrom in v temi, on pa tako noče in v tem ne uživa, pač pa si želi predvsem gledati. Če predpostavimo, da je bejba pod kovtrom res hudo konzervativna in je pod nobenim pogojem nihče ne more prepričati, da bi seksala ob luči. In res, če bi tip rekel, da bo tako žensko pustil, bi se taki kot larsen niti pol toliko ne sekirali kot če ena bejba reče, da bo pustila modela, ki ima majhnega. Seveda zato, ker se predpostavlja, da je ubogi model tudi sam hudo žalosten in prizadet, ker se je rodil s tako hibo, ženska pa si je sama kriva, da je tako starokopitna in zadrta. Kar pomeni, da ima celo sam larsen in njemu podobni majhnega kurca za hibo in za nekaj hudega, zaradi česar ima model vso pravico čutiti se zapostavljenega in užaljenega že sam po sebi. Kaj šele, če ga zaradi tega kakšna dečva pusti.

Model, ki bi ga zapustila ženska zaradi velikega tiča, se niti slučajno ne bi počutil tako prizadetega, čeprav bi razlog bil zelo podoben. Zaradi nekompatibilnosti pri seksu in ker jo je njegovo prodiranje bolelo, ne pa spolno vzburjalo, ga je pustila. Ampak tukaj se moški ne bi počutil prizadetega, ne bi svojega tiča čutil kot hibo, tudi če bi mu ženska v obraz rekla, da ga zapušča zaradi njegovega kurca, se ne bi užalil, ker mu je direktno povedala. Mogoče bi bil žalosten, ker ga je pustila, vendar pa bi razlog njenega zapuščanja hitro povedal prijateljem v gostilni. Tip z majhnim pa nikoli. Ker svojega malega tiča najprej on čuti kot nekaj hudega in kot hibo, ki se je ne more znebiti. In potem zameri vsem, ki čutijo tako kot on in ki njegovega klinčiča ne morejo sprejeti. In je jezen na ves svet, posebej pa na ves ženski spol. Kot larsen.

Drage moje dame, ker je zadeva “petcentimetrski tič” dobila širše razsežnosti in smo bile vse tiste, ki nismo zadovoljne s tako zelo velikim (mislim, petcentimetrov bi pa res morale znati ceniti), opisane kot ženske, ki imamo med nogami jame in brezna …

Za vse tiste, ki jim pet centimetrov ni dovolj, sem napisala krajši esej z naslovom Veliki tiči, majhni tiči. http://monoblog.over.net/zogca/ Vesela bom, če ga boste prebrale in tudi komentirale.

Lupčka!

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

hm žogca, mam filing, da te je malo zadel ta naš larson in da sama dvomiš o svoji vagini, je razvlečena kot ponedeljek ali je to normalno in ali ima moj mož majhnega? Sem zadel? K drgač ne bi odreagirala celo z blogom…

Niti pod točko razno nisi zadel. Z blogom sem odreagirala zato, ker sem zagovornica velikih tičev. Če bi me redno bral, bi to vedel. In ne zaradi moje, kakor ti praviš, razvlečene vagine. Ki je prej preozka kot preširoka. Jaz sem na tem forumu branila marsikaj, kar se me osebno ne tiče. Na primer, socialne pravice in boj proti revščini. Četudi sama nisem revna. In da, meni je penis, dolg pet centimetrov, sramotno majhen. Za karkoli. Prav nobene želje nimam, da bi se kaj tako majhnega znašlo v mojem mednožju. In mislim, da bi umrla od smeha, če bi morala kaj tako majhnega dati v usta. Lep tič je normalno velik in debel. Takšnega je užitek fafati. In takšnega je užitek čutiti v sebi.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Hm sklepam da bi ti bil jaz všeč , če si zagovornica velikih(:
Žogica ne jemlji preveč osebno, samo mal te provociram k si mi v bistvu zelo oki(:

Mene so moški vedno imeli radi. 🙂

Uuuh, slabo nas poznaš! Al pa preveč filme gledaš.

Na tem forumu se toliko pametuje o tem, da je ljubezen nesebična. In da ljubljeni osebi privoščimo srečo? Je to potem laž? Jaz tudi pravim, da je ljubezn sebična.

impotenten moški bi se zelo karakterno spremenil tako, da vprašanje, če bi bila še taka sloga v družini kot je bila prej in kam bi to pripeljalo…

Ne nebi se locila

New Report

Close