Najdi forum

Hipotetično vprašanje

Ženske, kaj bi pa naredile v tem primeru: spoznate tipa, ki vam ustreza v vseh pogledih, še celo tiča ima konkretnega, ste super zadovoljne, se poročite, imate otroke,…potem pa on zaradi bolezni ali nesreče postane impotenten. Bi se takoj ločile, glede na to, da s takim nimate kaj početi in bi pogrešale batino?

Ne bi ga zapustila…in tudi varala ga nebi..

se bi pa znalo zgoditi,da bi mi sam dovolil da se grem skom posexat..ker bi se mu smilila!!

lp

bolano vprašanje

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Bi zavestno posvojil bolanega ali prizadetega otroka? Za 99,9% parov je odgovor Ne, takega otroka ne bi sprejeli za svojega.
Kaj pa če bi naš otrok zbolel ali bi iz kateregakoli razloga bil prizadet za celo življenje? Za 99,9% staršev je odgovor Ja. Enako bi ga imeli radi in nič se ne bi spremenilo.

Enako je pri izbiri partnerja. Moški, ki me že v štartu ne bi mogel nikakor zadovoljiti ne bi ostal moj partner. Žal ampak to bi pomenilo, da nisva za skupaj. Ljubezen je pomembna, spoštovanje je pomembno itd. tudi sex je pomemben.
Če bi se partnerju karkoli zgodilo se pa zato ne bi ločila.Tako kot se ne bi ločila, če postal invalid, če bi ga zadela bilokatera druga bolezen.
V naprej se pa verjetno ne bi nikoli odločila za partnerstvo s takim moškim.

Torej ne mešaj jabolk in hrušk pa boš lažje marsikaj spremenil.

Glede na to kako te je ta tema o majhnih prizadela je pa vsem na forumu že povsem jasno, da imaš majhnega. :)))

Od kje miselnost, da imajo vsi moški dolge in debele tiče?? Taki so v manjšini. In od kje miselnost, da žensko lahko zadovolji le taka batina? Larson, sodiš med tehničarje?

ne on spada med tiste z majhnim brez fantazije. odpira namreč post z postom z isto temo. Očitno ga je strah lol

Hvala redkim, ki ste odgovorile na moje vprašanje. Ne vem pa, zakaj se toliko ukvarjate s tem, kakšnega imam:) Tudi če imam majhnega, kaj potem? Je to sramotno? Sem zato kaj slabši? Imam žensko, ki ji moj odgovarja, kakršen pač že je. In to je najpomembnejše. Želim vam, da bi vse imele partnerje po svoji meri in bile srečne do konca svojih dni.

larson ti si nasploh hipotetičen tip z malim tičem

haha..v navideznosti se res ni težko hvalt, da imaš majhnega. V realnosti je pa to sramotno. Kruta resničnost. Kaj češ. Upam, da imaš okreten jeziček in prstke…to naredi čuda. Da o ostalem ne govorim…

če mu roke zvežeš in na usta daš salotejp je pa verjetno impotenten

uau neja111…si bolj za SM variante…fajn, samo da ni dolgcajt.
Svetujem snežno bičanje s koprivami.

Še kar naprej dokazujete, da ženski hudobiji ni meja.

Grem stavit, da se pol toliko ne bi vznemirjal, če bi moški pisal, da bo pustil drugače čisto OK žensko, ker hoče seksat samo pokrita v temi.

za koprive bi se verjetno bolj zagrel larson,ne jaz…njemu že očitno zmanjkuje idej,pa se kratkočasi na forumu z x posti pa vsi z isto vsebino…

Grem stavit, da se pol toliko ne bi vznemirjal, če bi moški pisal, da bo pustil drugače čisto OK žensko, ker hoče seksat samo pokrita v temi.[/quote]

Morda res. Pravzaprav pogrešam take debate, kjer bi si tudi moški upali povedati svoje probleme. Nekoč je bil moški čvek, pa so tudi tega ukinili. Kar se tiče konkretne dileme, bi moški lahko tako žensko prepričal v čare seksa pri svetlobi, žanska, katere moški ima premajhnega, bi pa težko dosegla, da zraste. Ti dve dilemi nista primerljivi.

Neja še kar nekaj blebeče, s kom se pogovarja? Sama s sabo? S purple flag? Smeti mojo temo? Le kako, da sem tako zanimiv, da sploh odpira moje teme in natanko ve, koliko jih je.

če mački stopiš na rep,…

So še drugi načini za zadovoljitev. 🙂

Glej, če bi se hipotetično spustil na tvoj nivo, bi zgledalo nekako tako: ženska, ki ima probleme z odvečno težo, verjetno ne more dobiti nobenega, na s premajhnim, ne z batino, pa tu sprošča svoje frustracije. Poleg tega bi od nekoga, ki hodi v cerkev, pričakovali malo drugačno obnašanje.

in to že ves čas skušam dopovedati…:)

New Report

Close