Najdi forum

Pozdravljeni!
Prejšnji teden nam je logopedinja predlagala, da bi naša 3,5 letnica obiskovala hipoterapijo – jahanje konj s terapevtsko obravnavo. Na tem forumu je nisem zasledila, zanima pa me, kje razen Kamnika, Iga in Brji pri Vipavi to še izvajajo? Mogoče samo jahanje brez terapije. Včeraj smo bili v Kamniku malo na ogledu in smo bili zadovoljni (samo malo drago je). Terapevtka je pa super in je našo malo takoj ovila okrog prsta. Še celo en krog je jahala na konju, čeprav se jih je na začetku fulll bala.

Hvala!

LP T

MI LAHKO PROSIM POVESTE KOLIKO STANE TA TERAPIJA IN NA KOGA SE JE POTREBNO OBRNITI.

MISLIM, DA JE KAMNIK ZELO PRIMEREN, KER TO MORAJO BITI ZELO MIRNI KONJI, SO PA KONJI TUDI V ELERJIH, KJER S SONČKOM POTEKAJO DELAVNICE. TUDI TU JE OTROKOM NUDENA TA TERAPIJA.

LEP POZDRAV

IRENA

Ena terapija stane 5000 SIT, traja pa pribl. pol ure. Pokličete v Zavod za invalidno mladino v Kamniku, kjer vam vse povedo. Gospo Moniko, ki to izvaja je pa zelo težko dobit. Nam je rekla, da lahko pridemo na vrsto šele jeseni, ker ima ful gužvo.
Kje pa so Elerji?
Imajo pa tako terapijo tudi na Igu, v domu za prizadete (vsaj mislim, da je to tam).

LP T

od kod pa ste,prosim.

Od kid pa ste

O hipoterapiji smo že nekaj pisali:

Mogoče bom v kratkem zvedela še kaj več.

Lep pozdrav, Petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Mi smo iz Ljubljane.
Gospa Petra, se opravičujem, a nisem našla z iskalnikom. Prav pogosta obiskovalka tega foruma pa tudi nisem. Za kakšne dodatne informacije bi se pa tudi zelo priporočala.
V naprej hvala!

LP T

Mi smo iz Ljubljane.

Hipoterapijo izvajajo tudi na Hipodromu v Lescah pri Bledu,in sicer pod vodstvom gospe Varje,ki je sicer zaposlena v Domu Matevža Langusa v Radovljici,kamor jo lahko pokličete za informacije.Tudi mi smo prej hodili v Kamnik,pa moram reči da smo sedaj tukaj še bolj zadovoljni.Pozdrav

New Report

Close