Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Hipnoza

Hipnoza

Pred časom se je nekdo zanimal za hipnozo. S tem se bavi psihiater dr. Tone Pačnik na Centru za mentalno zdravje na Zaloški cesti ( bivša vojna bolnica).

ALI SE DA S HIPNOZO POMAGATI PRI ODVAJANJU KAJENJA? HVALA

Menda se da, vendar pravijo, da je bolj učinkovita akupunktura.
Ali pa: v Lj na Komenskega ulici je Antismoking center, kjer te odvadijo kajenja in ti garantirajo, da povrnejo denar, če ( mislim, da v 3 mesecih ) začneš ponovno kaditi. Jaz sem kadilka, pa mi ne uspe…

Iz lastnih izkušenj vam za odvajanje od kajenja priporočam akupunkturo. Meni je pomagala, pa sem bila grozljivo zasvojena .

Na ameriških spletnih straneh sem zasledila, da si zelo uspešno pomagajo s hipnozo pri zasvojenosti s hrano. Obstajajo centri, ki bolniku neposredno s hipnozo pomagajo pri novih navadah pri prehranjevanju.
Ali je to možno tudi pri nas?
Plesem

Pozdravljeni!

Nikomur ne priporočam hipnoze za karkoli. še posebej, če ste ženske. Mene je to stalo zdravja. Duševnega in fizičnega, saj me je zdravnik, znan psihiater, spolno zlorabil. Ampak oni so nedotakljivi. Nič jim ne moreš, zato sem o tem molčala in molčim. Ampak toliko, da veste, da jim ne moreš zaupat, še posebej, če si mlajša.

Pazite nase!

New Report

Close