hipnoza
Pozdravljeni, mene pa zanima, če lahko en travmatičen dogodek iz leta 2016 rešim s hipnozo, psihiatrična zdravila sem začel jemati poleti 2017 dobra pol leta, ko sem bil hospitaliziran zaradi samomorilnih misli na psihiatriji, potem sem pozabil ta dogodek in misli, cez leto se mi ne ta dogodek ponavljal vsakodnevno in po dveh letih sem delal veliko samomorov. Zdaj spet jemljem 8 mesecev tablete, ko sem bil v bolnisnici,ampak mi niso delavnice in ne skupinski pogovori niso pomagale ter tudi ambulanti pregledi. Imam se vedno ta travmaticen dogodek v glavi izpred 7 letami in samomorilne mislis. Lahko to resim s hipnozo? in ce je mozen kaksen kontakt za hipnozo, sem pa iz slovenske bistrice. lp
Pozdravljeni!
Na to vprašanje stežka dam direkten odgovor in tudi ne vem za kaj gre. Verjetno boste najbolj zagotovo vedeli, če boste sami poizkusili.
Moje mnenje je, da gre pri duševnih težavah ponavadi za splet dogodkov iz našega življenja, predvsem iz zgodnjega otroštva z našimi starši in ne samo za en dogodek, ki bi ključno vplival na naše duševno počutje. Kolikor vas slišim pričakujete, da boste z razrešitvijo tega dogodka izpred 7 let ključno izboljšali vaše počutje?
S prijaznimi pozdravi,
Miha Štrukelj