Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Duševno zdravje Hipnoterapevt – strah pred letenjem

Hipnoterapevt – strah pred letenjem

Lep pozdrav,

mogoče tole ne sodi ravno v temo…kljub temu….imam paranoičen strah pred letenjem. Nikakor ne gre in vedno slabše je. Vem da se tovrstne težave lahko lotim tudi s hipnozo. Mi lahko priporočite dobrega hipnoterapevta, ki bi mi pomagal poiskati vir strahu in ga, upam, tudi odpraviti…….

Lp, Matjaž

Pozdravljen, Matjaž!

Morda bi ti znali bolj pomagati na http://med.over.net/ forumu Psihiatrija (glej Zdravstvene posvetovalnice), kjer se ukvarjajo tudi s fobijami, a je žal moderatorka na dopustu.

Konkretno glede hipnoterapevtov nimam informacij, vem pa, da ti lahko pomaga tudi kognitivna-vedenjska terapija, ki uspešno deluje pri premagovanju fobij. Spisek terapevtov si lahko ogledaš na spletni strani http://www.nebojse.si/portal/index.php. Pri nekaterih terapevtih tudi piše, da izvajajo kognitivno-vedenjsko terapijo.

Upam, da se ti bo še kdo javil, ki ima izkušnje s hipnoterapevti, če pa bom sama prišla do informacij, ti sporočim.

Lep pozdrav!

Danila

Pozdravljen!

Našla sem še eno spletno stran, kjer so našteti terapevti in zdravilci http://www.lunin.net/Magazin/Prispevki/Zdravje/4/.

Na spletni strani revije Viva http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=1447 pa si lahko prebereš intervju z dr.med. Ivom Mohoričem (tel. 04 5191376 ali 041745413, [email protected]), ki se ukvarja tudi s hipnoterapijo.

Lep pozdrav!

Danila

New Report

Close