Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje HR Nekirurška estetika lica hijaluronska kiselina

hijaluronska kiselina

Pozdrav, za što sve koristite hijaluronske filere? Da li je hijaluronska kiselina korisna samo u održavanju vlage kože ili ima i drugih pogodnosti? Moje lice je iznimno suho, pogotovo kako su stigli hladni dani, doslovno mi peruta. Kupila sam neku kremu s hijaluronskom kiselinom, ali mi ne pomaže.

Poštovana,
hijaluronske filere najčešće koristimo za popunjavanje već formiranih bora s ciljem pomlađivanja, ali i kao prevenciju nastanka novih bora. Najveći benefit kod primjene dermalnih filera je da hijaluronski fileri utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena. Važno je naglasiti da hijaluronski fileri omogućavaju postizanje i zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica.
Što se tiče perutanja kože, ovdje preporučujemo tretman Exilis Elite uređajem. Tretman se izvodi primjenom ultrazvuka i radiofrekvencije, te se kao podloga koristi vodeni gel koji dodatno hidratizira kožu, te se na taj način postiže veća vlažnost kože.
LP, dr.Rotim

Jel dovoljan samo jedan tretman ili? Kako se kreću cijene?

Poštovana,
Exilis Elite-om preporučamo 6 tretmana, tretman se izvodi 1 tjedno u trajanju cca 1 sat. Iako su rezultati vidljivi odmah nakon tretmana (blitz efekt), bitno je naglasiti da se konačni rezultati nakon tretmana Exilis Elite-om vide nakon 6 mjeseci.
Cijene cjelokupnog tretmana se kreću od 3 do 4 tisuće kn, ovisno o poliklinici.
LP, dr.Rotim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close