HERPES-ZOSTER
Pozdravljeni vsi modrejši.Eno “zdravstveno” vprašanje.
Pri nas doma imamo očeta, ki je sicer dializni bolnik(odpoved ledvic), zdaj pa se mu je pojavil še ta virus, ki se mu pravi herpes -zoster.
Prosim, povejte kako poteka ta bolezen in kaj naj pričakujemo.5 dni je od tega, kar se mu je pojavil prvi izpuščaj na hrbtu in zdaj je že zelo razširjeno po celem hrbtu in celo zg.delu nog.Izgleda grozno.
Dobesedno se mu meša, nam pa še bolj, ker mu ne znamo več pomagat.Dobiva sicer že tri dni protibolečinsko elektrostimulacijo, a ne gre nič na bolje.
Vaše izkušnje, prosim ,tisti, ki jih seveda imate.
Lep pozdrav
Da se pomagat z zelišči če je dovolj zgodaj – vem da smo se to učili pri Justu -švicarska zdravilna kozmetike katere svetovalka sem, bi pa morala pogledat v svoje knjige (mislim da pomaga materina dušica, sivka in še kaj). Drugače pa je nujno treba okrepit imunski sistem. Glede na to da ima opešane ledvice ne morem priporočat Fhes ,,ki bi ga sicer (ker zaradi močnega razstrupljanja organzma lahko obremeni ledvice)in res dobro in hitro dvigne imunski sistem. Bi pa priporočala da uredi črevesje (vita biosa je nov probiotični napitek ki je odličen imam nekaj člankov o njem ki lahko pošljem po mailu) in lahko bi užival map (in prenehal uživat za določen čas živalke beljakovine) Map je celo priporočljiv za ledvične bolnike- članke si lahko prebereš na
http://www.madware.si
za zdravje in potem pobrskaš
če pa so problemi pa piši na mail in ti jih pošljem (sicer pa ne vem če so dali že vse gor, tudi o črevesni flori ti lahko pošljem).
Jaz sem imela ta hepres pred leti in sem ga uspešno zatrla z večjimi dozami C vitamina in spiruline , samo takrat nisem vedela da obstajajo še te zadeve. Pa mazala sem se s tea tree kremo (čajevec je naravni antibiotik širokega spektra).
Hvala ti Reni, res bi te prosila za članke in predvsem, kje se kupi ta probiotični napitek?
Oče je res popolnom zdelan, zdaj je postal še močno nahoden, kašlja, ima vročino in prav strah me je kako se bo izteklo.
Hvala ti še enkrat.
moj mail: [email protected]