Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Herpes v nosnici

Herpes v nosnici

Pozdravljeni

Prebolevam nahod, z znaki glavobol, teče mi iznosu, boleče grlo, po dveh dneh me sili na kašel. Vse skupaj traja 3 dni.
Danes me je v nosnici (mehki spodnji del, proti notranjosti)začela boleti koža.Sprva se ni nič razločilo, po 6 urah pa se mi zdi, da se razločno vidijo mehurčki. Domnevam, da je herpes. Kar nekajkrat na leto se mi pojavi na ustnici, v nosu še nikoli. Namazala sem z aclovirjem, a me skrbi. Glava je le glava.

Hvala za odgovor

Spoštovani!

Noben dodatne nevarnsoti ni zaradi tega. Virusi povzorčijo herpes, kjer se jim “zljubi” in to ne napoveduje, da bi bila kaj večja verjetnost izbruha bolezni na drugem mestu, npr. v lobanji.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Pozdrav, tudi sama imam težave s tem. Ampak pri meni kreme in tablete iz lekarn ne pomagajo. Našla sem drug enkraten izdelek, ki je naravni antibiotik. Kontaktirajte me na mail, pa vam povem več.

Lp

Spoštovani. Meni se je nekaj let herpes pojavljal najprej v nosnicni, pa me ni nikoli kaj preveč skrbelo zaradi tega. Sedaj opažam že kar eno leto, da se je herpes od tam umaknil nazaj na ustnice. Ko se mi je pojavljal v nosnici, nisem opazila nobenih sprememb ali napredovanje kake bolezni v nosu ali v glavi, ali glavobola. Ne vem, če se v Sloveniji že dobi v lekarnah, a v tujini (Nizozemska, Izrael) obstaja enkratno mazilo za herpes in sicer Zovirax, ki je sicer drago kot žafran, a je res zelo učinkovito. Veliko sreče in čim manj skrbi.

New Report

Close