Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija herpes, nevralgija

herpes, nevralgija

Dober večer, g. doktor!

Vljudno prosim za vaš odgovor na naslednji vprašanji:

1/ Zanima me, če se da s homeopatijo pozdraviti herpes na ustnicah. Mojemu možu, star je 58 let, kadilec že od mladosti, sicer kar dobrega zdravja (malo težav ima z išjasem, pa holesterol na meji…) se kar pogosto pojavlja herpes na ustnicah, velikokrat istočasno na obeh. Ravno včeraj je ugotavljal, da se mu je pozdravil tisti, ki se je pojavil pred 10 dnevi, sedaj pa pravi, da ponovno zaznava tisto skelenje, ki napoveduje novega. Drugače dela pretežno fizično in kar precej na svežem zraku.

2/ Sama v zadnjem času zaznavam bolečino v predelu levega uhlja, senc, včasih tudi na čelu ter občasno rahlo bolečino proti grlu. Prejšnji teden se mi je enkrat ponoči pojavila tudi silno močna bolečina na levi strani glave, tudi na lasišču in se je vlekla vse do vrha glave. Po tej bolečini sem se počutila čudno kar nekaj dni. Ker se to vleče že kar nekaj tednov, sem se oglasila pri splošni zdravnici, ki mi je omenila, da gre verjetno za vnetje trigeminusa ter mi je dala napotnico za nevrologa, na katerega moram čakati kar nekaj časa. Trenutne bolečine so znosne, bolj me je strah, da ne bi prišlo do poslabšanja oz. kaj storiti, da to preprečim. Tu pa ne dobim kaj veliko informacij. Kakorkoli, zanima me, če v homeopatiji obstaja zdravilo za take primere, če bi se bolečine stopnjevale.

Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav.

Pozdravljeni,
bom kratek:
1. Se da, diferencialna diagnostika je zelo široka, zato najbolj priporočam posvet pri zdravniku homeopatu. Želimo predvsem toliko uravnovesiti organizem in povečati odpornost, da se herpesi ne bodo več pojavljali.
2. Se da, diferencialna diagnostika je tudi kar precej široka, zato najbolj priporočam posvet pri zdravniku homeopatu. Pri nevralgičnih bolečinah je nasploh homeopatija zelo primerna, ker ima pravo zdravilo fantastične rezultate brez neželenih učinkov in to hitro, konvencionalna paradigma pa ponuja relativno slabe alternative s celim kupom neželenih učinkov.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close