Najdi forum

Spostovani!
Vem , da je bilo ze veliko govora o herpesu , a kaj jo je to tako velika nadloga, da enostavno moram tudi jaz nekaj vprasati.. namrec, trenutno imam spet en majhen mehurcek na spodnji ustnici, ki ga poskusam ustaviti z Virolexom, vendar sem bila ocitno prepozna, ker sem ga uporabila sele po tistem, ko je mehurcek ze nastal , nazadnje pa se mi je pojavil pred kaksnimi tremi leti.
Sicer pa me bolj muci bojazen , da bi lahko dobila tistega tahudega , genitalnega , a je mozno , da se ta pojavi kar sam od sebe , recimo, da se iz ust prestavi na genitalije, ali ga lahko dobis samo od nekoga , ki ze ima genitalni herpes? Imam stalnega fanta, ki herpesa se nikoli ni imel. A je mozno, da lahko preneses herpes na nekoga, tudi takrat, ko nimas nobenih znakov , imas pa virus v sebi?
A obstaja verjetnost, da si lahko odporen na herpes???(Sprasujem pac za svojega fanta, ki se ga prav nic ne prime!) A je mozno, da nosis virus v sebi, pa se pri tebi nikoli ne pokazejo znaki, ga pa lahko preneses??

vem , veliko vprasanj sem vam zastavila, sem velik panik, ampak saj veste, kaj pravijo nasi sosedje, bolje sprijeciti nego ljeciti !!!
pa hvala za odgovore!!
pa hvala vsem ki se trudite, da je http://www.med.over.net to kar je!! Super!!
lp!
Mojca

Draga Mojca,

na vsa vaša vprašanja lahko odgovorim z DA vendar se kar sam ne prenaša z ust na spolovila in obratno. Lahko pa se tako prenese pri spolnih odnosih, če se malo bolj “kombinira” oralni in genitalni odnos. Pa brez panike, takoj ko začutite “srbečico” začnite jemati zdravilo, pa bo mnogo manj nadloge.

New Report

Close