Najdi forum

heroin/kako vedeti

Mislim, da moja prijateljica občasno jemlje heroin, zanima me, če bi jo nekdo peljal k zdravniku, po kolikem času po zaužitju bi se v krvi to še videlo in kdaj je prepozno, da se substance ne da več zaznat ??? Upam, da je kdo, ki ve odgovor in mi lahko pomaga !!! Kiaara

Kiaara

V treh dneh se da še vedno dokazati metabolite heroina v urinu. Če ste res prijateljica, potem bi se morda prej pogovorili z njo in vam bo brez testov povedala, da je v striski, in da predvsem potrebuje pomoč, ki ji jo lahko date tudi vi, vsaj do neke mere. Seveda pa je pomemebno, da se zavedate svoji meja sosobnosti za pomoč in poiščete pomoč pri strokovnjakih. Lepo bi seveda bilo, da jo uspete vključiti v enega od številnih programov.

Milan lepa hvala za nasvet, ki ga bom seveda upoštevala in se seveda vsekakor prvo pogovorila z njo, mogoče pa sama želi pomoč, le poguma morda ne zbere dovolj ! Hvala še enkrat !

Čao

Kiaara

Kiaara

ostane not okol 10 dni koker jst vem, trava tri tedne.
poglej ji u fokice. majhne bucike, okoli fokice pa črni obroček, pa podočnjaki če kake 3 dni skup kadi, mogoč dva, odvisn kok je dolg na heroinu. lahk že po enem

New Report

Close