Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Težave in bolečine v hrbtenici Hernija diska in bolecine v medenicnem obrocu

Hernija diska in bolecine v medenicnem obrocu

Pozdravljeni,

Prosim, če mi lahko svetujete kaj je lahko narobe, da so se pri meni pojavile hude bolečine v medenici -levo in desno me bolijo kosti. Pravzaprav vse v predelu boka. Do sedaj sem imela samo bolecine v križu. Potrjena izrazita centrolevostranska herniacija I.v. diska, ki močno pritiska na duralno vrečo in levi živec. Spiralni kanal izrazito utesnjen. S temi bolečinami v križu sem se že navadila živeti. Veliko hodim, delam vaje, opravila sem tudi fizioterapije. V začetku pred 3 leti sem imela hude težave, ki so sevale tudi v noge. Tudi mravljincenje. Sedaj tega ni več. Pojavile pa so se bolečine v boku in me zanima ali je to možno, da je zaradi hernije? Bila sem tudi pri svoji zdravnici. Vzela je kri za revmo. Negativno. Prav tako je slikala na rentgenu kolke in medenico. Pravi da je vse ok.

Ker me te bolečine v kosteh zelo skrbijo prosim za odgovor in kaj mi se priporočate, da naredim, da se to vsaj malo omili?

Najlepša vam hvala za odgovor

Lp

Tia

Spoštovani!

Lahko vam težave povzroča ta hernija in stenoza, zelo imate stisnjene živce, glede na napisano bi bilo potrebno že skoraj operirati. Svetujem pregled pri ortopedu, da pregleda MR posnetke in poda mnenje glede operacije, lahko pridete tudi k meni.

Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close