vse znanstvene raziskave iz farmacije, medicine in veterine so objavljene na publish medicine oziroma https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
podite na to stran in vpišite v iskanje ‘herbalife’, potem si boste lahko sami ustvarili mnenje
Pozdravljeni,
Marcheline, 03.05.2016 ob 19:08
Zivjo.jaz sem imela po 6 mesecih jemanja Herbalife precej slabe krvne izvide in mi je zdravnica močno odsvetovala jemanje tega produkta.Tudi imunski sistem se mi je popolnoma sesul in sem bila non stop bolna (bakterijske,virusne okužbe).Če že želite shujšati s temi prašku, so v Mullerju cca. 7 evrov oz.6x cenejši kot HL.
Lahko malonveč o tem?
Hvala Lp
Lahko se zmenimo pa ti več povem piši mi na [email protected]
Herbalife izdelki so odlični za hujšanje. Res je, da lahko hitro zgubiš kilograme in se poleg tega se super pocutis, saj napitek vsebuje vse kar bi naj pojedel v enem obroku in posledično ne hrepenis po nezdravih prigrizkih. Sama uporabljam že 8 let za vzdrževanje teže in zaradi dobrega počutja. Kaj se tiče cene; ce primerjaš 1 obrok napitka + čaj, te stane manj kot kava in rogljiček na Petrolu. Jaz ne občutim, da zapravim vec kot sem prej npr za zajtrk.
Če želite več informacij, mi napišite.
Lp