Zakaj spet potrebuješ Herbalife?
Zato ker si spet pridobila izgubljene kg.
To je dokaz, da samo dieta ne pomaga. Vedno ne moremo biti na dieti.
Nobene diete ne potrebujete. Morate spremeniti prehranjevalne navade, manj sladkarij in maščobe in dosti več fizične aktivnosti.
To je vse kar potrebujete, če želite počasi ampak sigurno znižati telesno težo in pri njej tudi ostati.
lp
Lep pozdrav!
Rada bi samo povedala, da Herbalife ni za vse ljudi.
Meni je bilo grozno slabo po njem( po tabletah in prahu).
Najbolj všeč mi je bil Shake od Goldna, pila pa sem tudi Enemon, ki pa ni preveč okusen. Se strinjam s Kolesarjem, od tega ne boš shujšala, to lahko vzameš le kot dodatek ali pomoč pri hujšanju. Treba je spremeniti način hranjenja, življenja in mišljenja.
Ugotovi zakaj se bašeš s hrano! Srečno! : ))))))))))))))
Pridno in po navodilih 3 mesece: prah Formula 1 in briketi Formula 2. Nato pa sem še 2 meseca pred vsakim obrokom jemala samo Formulo 2 – brikete za boljšo absorbcijo hrane in za prebavo. Nova teža je ostala. Res pa je, da pazim na prehrano in se v največji možni meri izogibam ogljikovih hidratov. To sem sprejela kot moj način prehrane in dejansko nimam nobenih skomin po OH.
Kliči na Boomerang. Poslali ti bodo navodila za jemanje in celoten spekter njihovih prodajnih proizvodov.
Za ceno ne vem, ker je že dolgo, kar sem kupila nazadnje. V spominu imam protivrednost 120 takratnih DEM. Formula 1 je dobre pol kile prahu, ki si ga vmešaš v mleko ali sok ali jogurt zjutraj in zvečer po dve žlički. Formula 2 pa so briketi (180 tablet), ki jih spiješ 15 minut pred vsakim obrokom (po dve).
Zadostuje za en mesec. V tem času boš tudi shujšala okrog 10 kg. Eni shujšajo celo več. Vendar spet povdarjam, da ni dovolj samo en mesec, nekaj časa je potrebno ob “normalni” prehrani jesti še brikete pred vsakim obrokom.
Osebno sem bila s Herbalifom zelo zadovoljna! Poizkusi.
P.S. Ne morem biti Mica (ker jo na tem forumu že imamo), zato sem se oklicala za Avguštino – upam, da ni še kje kakšna.