Najdi forum

Hepatitis B

Spoštovani,
imam hepatitis B, HBV DNA = 56.000 kopij na kubični cm krvi. Zanima me, če ima kdo izkušnje z zdravljenjem hepatitisa z Beckovim protokolom, t.j. uživanjem koloidnega sreba, čiščenjem krvi z Beckovim krvnim Zapperjem in pitjem ozonirane vode. Kot berem na spletnih straneh naj bi bil Beckov protokol uspešen tako pri hepatitisu, kot tudi ostalih virusih, HIV, Epstein Barov virus itd.
Obstajajo še kakšne druge alternativne metode zdravljenja hepatitisa B? Tri mesece sem užival pegasti badelj (sestavina silimarin), ki je po uradni medicini edini uspešen pri zatiranju virusa hepatitisa, vendar brez kakršnegakoli efekta. Jetrni testi so bili na koncu treh mesecev celo slabši.
Torej zanimajo me izkušnje bolnikov s hepatitisom B, ter alternative sodobni medicini. Močno namreč dvomim v antivirusna zdravila moderne medicine kot so interferon alfa ali nuklozidni analogi, saj menim da imajo velike stranske učinke, poleg tega virus mutira in nekega dne lahko zmanjka primernega zdravila, saj se je vseh zdravil virus že navadil. Vsa ta zdravila pa dvomim, da vsaj v nekem malem % lahko iz telesa izničijo virus hepatitisa B.

Hvala za kakršno koli informacijo.

LP

Luka

Spoštovani!

Svoje vprašanje ste naslovili na napačni forum. Na vprašanja odgovarjava zdravnici in ne zdravilki, tako da morate svoje vprašanje nasloviti zdravilcem ali na pogovorni forum. Želim vam uspešno zdravljenje in ozdravitev. Le za pravo metodo se morate odločiti! Z dokazi podprta medicina vsekakor alternativnih metod ne more sprejeti, ker se niso dokazale kot uspešne. Vašim bližnjim svetujem cepljenje, ki je edina zanesljiva specifična zaščita pred okužbo.

Lep pozdrav! Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close