Najdi forum

hemeroidi

pozdravljeni
pred kakim tednom,se mi je pri odvajanju blata ulila kri,katastrofa in cela panika,po ogledovanju,otipavanju in brskanju po internetu se mi use skupaj najbolj zdi podobno zunanjim hemeroidom ali mogoce poceni sluznici-nateceno,ranica iz katere mi usakic tece kri.v lekarni sem si kupila kremo modulex ki pa po treh dneh ne pomaga in mokre robcke za hemeroide.uglavnem use skupaj mi je nadlezno,bolece,predvsem pa nekako nerodno k zdravniku.zanima me ali obstaja se kaksna druga krema ki bolj pomaga oziroma ali je to mazanje sploh smiselno.kako poteka pregled pri zdravniku, zdravljenje in mogoce operacija-ali se opravlja tudi v splosni anasteziji?
po usem prebranem pa ne razumem zakaj jaz?namrec zdravo zivim,sem vegeterijanka kakih 10 let,pazim da unasam v telo use potrebno,brez bele moke,sladkorja,belih testenin,kruha,riza,se pravi use je crno,bio….moj poklic je stojec,prebavo ne da imam redno,ampak usaj dva krat dnevno in vecinoma bolj tekoce.
najlepse se vam zahvaljujem za cas ki si ga boste uzeli za odgovor
lp

Glede na težave, ki jih navajate je potreben pregled pri proktologu! Možno je namreč da ne gre le za hemeroide in da se zdravite napačno.
Operacija hemeroidov se lahko izvaja v lokalni, regionalni ali splošni anesteziji.

************************************* Dr.Mark Mušič dr.med.spec splošne kirurgije

OJOJ A JE LAHKO SPLOH SE KAJ HUJSGA KOT HEMEROIDI IN KAZAT TAZADNJO ZDRAVNIKU? NAJLEPSA HVALA ZA ODGOVOR
LP

Zagotovo je lahko še kaj hujšega, zato le brez skrbi. Zato pa so zdravniki.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Včeraj sem bila prvič pri proktologu. Sem sumila,da gre za hemeroide a se je izkazalo,da je fisura in da rabim operacijo. Sam pregled pa ni bil nič strašnega, ni skoraj nič bolelo… v glavnem ti zelo odleže, ko zveš kaj in kako. Sprosti se in čimprej na pregled, da se zadeve razčistijo.

New Report

Close