Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca hemeroidi

hemeroidi

Lep pozdrav

Dva dni pred menstruacijo sem opazila kapljico svetlo rdeče krvi na hlačkah. Na blatu nisem opazila sprememb. Potem je bilo v redu. Nisem več krvavela. Zdi se mi kot, da bi mi danko vleklo narazen in ravno v spodnjem delu, ko je vhod v spolovilo. Ko se nagnem nazaj čutim kot da imam znotraj bulo vendar ne morem otipati. Malo me tudi peče. Zanima me ali so to lahko hemeroidi in kako bi se jih lahko znebila?

Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor. Zanima me, če veste ali je pregled v splošni bolnišnici Maribor samoplačniški in koliko stane pregled za hemeroide?

Povsem možno je, da vam težave povzročajo hemeroidi. Trombozirani/vneti npr. bolijo. Pomagati se da z mazili, svečkami (v lekarni). Zgolj dejstvo, da hemeroide nekdo ima, pa še ne pomeni, da morajo nujno povzročati težave. Težave sčasoma izginejo, hemeroidi pa ne. Da se ne povečujejo, je potrebno skrbeti za redno odvajanje (mehkega) blata. Razmer na vašem koncu sicer ne poznam najbolje, pregledi črevesa na napotnico pa niso nikjer samoplačniški, če ste pripravljeni vzeti v zakup določeno čakalno dobo. Cene v primeru samoplačniškega pregleda pa žal ne poznam.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close