Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Hemeroidi

Hemeroidi

Nekaj mesecev po porodu sem dobila hemeroide (vsaj mislim). Pogosto imam neprijeten, srbeč občutek. Ali obstaja kakšno mazilo, da bi si olajšala to neprijetnost? K zdravniku ne želim, ker mi je nerodno. Poleg tega se mi zdi, da ni tako hudo. Da je še možno preprečiti najhujše. Bolečin pri iztrebljanju nimam, moti me le srbenje in rahla izbočenost žil. Prosim za nasvet.

Meni je zelo pomagala krema Melem, izdelujejo jo v zagrebških lekarnah, dobi pa se v lekarnah in bolje založenih drogerijah po Sloveniji. Vsakič po iztrrebljanju sem se umila z blagim intimnim milom in mlačno-hledno vodo, se do suhega obrisala in nato močno namazala s kremo.

Poskusi, če se ti da, kakšen teden ali dva pa je stvar dobra. Pazi pa na prehrano, res pomaga, če ješ mnogo vlakninsko bogate hrane.

Lp!

Spoštovani!

Hemoroidi se v času nosečnosti in po porodu resnično pogosteje pojavljajo.
Srbenje in ostale nevšečnosti lahko odstranite s Faktu svečkami in Faktu mazilom, oziroma Modolex svečkami in Modolex mazilom. Mazilo in svečke uporabite dvakrat dnevno dokler se ne bodo težave popolnoma umirile.
Priporočam vam tudi prehrano z obilo vlakninami, na primer vsakodnevno uživanje krekerjev Wasa fibre, ki jih dobite v megamarketih.

Lepo vas pozdravljam.

Danica

New Report

Close