Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Hematom

Hematom

Pozravljeni!

Moja dvoletna hčer ima na sredini čela veliko buško, ki je rdečkasto roza barve. Naredila se ji je po enem izmed padcev in že kakšnih 10 mesecev ne izgine. Res je tudi, da se velikokrat kot nalašč udari ravno na to mesto. Bili sva že pri pediatru, ki naju je napotil do dermatologa. Pediater trdi, da gre za hematom, vendar nisem več popolnoma prepriačana, da je to res. Kaj nam lahko svetujete? Ali se da tovrstne težave odpraviti tudi s pomočjo homeoptije? Predvidevam, da bi bil potreben predhodni obisk homeopata.

Hvala za odgvovor in lep pozdrav.

Pozdravljeni,
res ne vem, kaj bi lahko to bilo, morda bo dermatolog res najbolj kompetenten.
Če pa je to povezano z udarcem, zagotovo lahko poskusite s homeopatsko arniko, ki je zelo univerzalno zdravilo za vse vrste topih poškodb in njihove posledice. Kupite jo v lekarni v potenci C200 in dajajte 10 dni 5 kroglic dnevno, nato nehajte in čakajte še 3 tedne. V tem času bi se moralo kaj pametnega zgoditi v smeri ozdravljenja, če je zdravilo pravo in seveda patologija posledica tope poškodbe.
Pa sporočite nam končni izid.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Pozdravljeni!

Terapijo, ki ste jo priporočali, smo končali oz.minilo je tudi 3 tedne od konca terapije. Buška pa se je zmenjšala zelo malo oz. skoraj nič. Začeli smo malo kasneje zaradi drugih bolezni in uporabe drugih homeopatskih zdravil. Mimogrede me zanima kako je z istočasno uporabo dveh homeopatskih zdravil.
Glede buške pa sem zasledila, da bi lahko pomagala Bellis perennis. Kaj menite o tem zdravilu za tovrstno težavo? Kako naj ga odmerjam oz. kakšno terapijo svetujete v kolikor se vam zdi to v redu?

Hvala za vašo pomoč.

Vse najlepše v prihajajočem letu.

Ajda

Pozdravljeni,
pri takem poteku svetujem, da nehate poskušati sami ali po nasvetih drugih in zadevo prepustite strokovnjakom. Najprej je treba dobiti diagnozo, kaj je v tej buški, saj hematom zagotovo ni. Morda je primer kirurške narave in tako v osnovi nedostopen kakršnemkoli homeopatskemu zdravljenju. Ko boste diagnozo dobili, pa je najbolje, da se obrnete na zdravnika homoepata, da naredi podrobno anamnezo in pregled in izbere najbolj primerno zdravilo.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close