Najdi forum

Jani! Za danes se tudi jaz poslavljam, je že grozna ura…nekaterim na tem forumu moram odpisati nekaj lepega…pa sem pravkar odkrila, da mi manjka volje, pa časa, pa pozivne energije. Mi je kr ena poslala enega velikega poljubčka, (!) pa tebi tudi…odkrito ti ga privoščim, mene pa je v tem lajfu kušnilo zelo malo žensk…bogu hvala…
Adijo!
Angel

Mene pa mali moških 🙂
Sicer pa, dobro jutro in lep dan!

Jani

Dan Jani! Hvala za tvoj msg. Se mi preganja neka pesem med mojimi možganskimi krivuljami (upam, da niso ravne črte)….”Pošlji mi poljub…pošlji mi poljub…”
LP
Angel

Evo, enega micen’ga ()

LP Jani

Lepa hvala! Še dobro, da sem na moč skromno bitje…
Vračam…pa pomnoži z 100x…
LP
Angel

Grem v novo kolono 🙂

Angel, hvala lepa, eden vem da je malo, no za začetek, sem mislil, bo…. vračam z mnogokratnikom števila 100 :))

Lep dan, Angel!

p.s.
Ko smo pri sangrii….ni bilo še časa, ampak, ko bo, pa bo, sigurno

Ponovno se moram zahvaliti Jani! Pa kako si pa to naredu, da si vrtico “začaral”, da je spet na začetku. Bi mi prosim povedal, bi rada jaz tudi to znala…če ni preveč zakomplicirano…
LP
Angel

Nič takega. Odgovril sem na zadnji post, ki je bil še na levi strani 🙂 Hvala za pohvalo… Ampak, ne morem biti resen, danes, me kar nekej premika :))

Lep pozdrav!

Jani

Res? A čisto zares? Mi izdaš…to skrivnost…kva sga dogaja stabo?
Čimprej, please!
LP
Angel

sonce, pa veter, pa dež, pa oblaki, pa…… 😉

Jani! Hvala za msg. Povej no, tistih … pikic ne razumem.(?!) Ali pa, ma ne vem zdej čist nč več. Ne vem, če ti veš, kar jaz vem, da ti veš…
Pliz…
Angel
PS: predno greš, no!

New Report

Close