Najdi forum

Ma, kakšnega sonca. Ta je, ampak nič ne greje…sedaj Jani pa so naja “skenslal” iz zaslona. Hudo! Hudo!
Vroč pozdrav od
Angelčka

Oj ti Angelček, mene pa še kar greješ….. Kot sred’ poletja 😉 Skenslal, naaka, jest te še vidim? Ku ku, Angel, kje si?

Vroč pozdrav, Jani!

Ti znaš…ti znaš…si me spravil v dobro voljo! Hvala!
Enako vroče, če ne še bolj vroče pozdrave…
Angel

Ti znaš…. Ti znaš…. ravnati z mano,
Ti me opajaš……….

Poznaš pesem…lepo. Ma, ne samo lepo…več kot to…
Angel

:))

Dobro jutro!

Jani

Jutro Jani! Kako zgodnja ura…a ti vedno tako zgodaj začneš…pisati namreč. Jaz sem pa ena velika zaspanka…
Bova odprla Pandorino skrinjico tudi danes? Say:”Yes”!
Pozdravček!
Angel

Jutro…Rana ura…..Yes!

Pozdravčki!

Jani

Sorry, nisem takoj odgovorila. Mislila sem to pohvalno! Vseeno je pa zjutraj tako lepo…poležati v postelji…in sanjati…sanjati…
En vroč sanjski pozdrav
Angel

Tako je bilo tudi razumljeno…. Ja spati, zjutraj, do 10. ure….. če je čas :))

Jani

…in sanjati…ali pa…
Ma, sorry. Danes me stalno preganja ena nora obsedena misel, ne da mi miru…
Preveč filme gledam…
LP & vse naj…
Angel
PS: Veš, da sem odkrila nekaj presenetljivega. Ženske na tem forumu v večini nimajo elektronskih naslov, želijo biti anonimne, a kaj? Le česa se boje? Kaj pa ti misliš?
Bi te res lepo prosila za odgovor!

In ta misel je….. malo firbca pa ne škodi, a? Filmi, ah, saj morajo biti. A ni včasih luštno gledat kakšen film, ko je konec filma, pa enostavno ne moreš verjeti, da se je to dogajalo samo v filmu in ne tebi oz. okoli tebe? Mene včasih tako zanese, da potem še lep čas razmišljam po “filmsko” :))
Glede mail naslovov, se mi pa zdi (moje mnenje), da ste pač ženske že po naravi bolj skrivnostne :)) Ma, kaj pa vem, ko sem prišel naf orum, sem e-mail enostavno vpisal, pa je. Saj če dobim pošto, če mi ni všeč, pač ne odgovorim. Pa še vso pošto najprej dobim (s foruma – glej pri odgovorih kljukico in da želim odgovore prejemati po mailu), v inbox, preberem, in na zanimive grem pošiljati poste… Tako mi ni stalno treba iskati, kje je kdo kaj novega vpisal….. Kot pa kaže, ste se ženske skrile za nicke (ok, spoštujem), vendar kljub temu s kom dobiš stik (angelček ?), izmenjaš e-mail, pa po možnosti kaj napišeš. In je prov luštno. Torej ženske, ne se nas bati, nas ubogih moških, ki vam lahko kaj pišemo, če boste imele mail. Moje podatke pa itak lahko vsak(a) dobi. Samo mail mi pošlje…. Naprej pa….
Upam, da sem ti na par stvari odgovoril, Angelček 🙂 Torej n’č bat….

Lep dan, Angel tebi in vsem ostalim, danes zaključujem eno urco prej, jutri se pa beremo.

Naj vas sonce danes ogreje….jutri bo spet hladno jutro 🙂

LP Jani

Lepa hvala za tako izčrpen odgovor. Sedaj me je pa kar “malo sram”…zvedela pa sem spet nekaj novega…
Pozdrav do jutri!
Angel

Dobro jutro, Angel! Ne bit sram….to ni bil moj namen :))

Še enkrat, lep dan!

Jani

Dan, Jani! In to kakšen dan…ti bom napisala po elektronski pošti raje…ko bom imela čas…očitno sva sprožila pozornost nekaterih. Ženske…ah, te ženske…sem ti že nekoč omenila, da z njimi ne “shajam” dobro…pa, saj je tako vseeno, jaz zato ne bom nič manjši Angel in ti boš tudi še vedno Jani…zabolelo in zbodlo pa me je vseeno.
PS: Sem pomalem celo noč gledala CNN America under attack…pa sploh ne vem kaj naj si mislim na vse skupaj…
Angel

Živjo, Angel!
Sem opazil, ja, po vsej tisti pošti v mojem inboxu, me je kar zazeblo (čez 100 mailov), sem komaj uspel odgovoriti na par postov 🙂 Ampak, midva se ne dava, a ne? (kaj misliš, da vejo za tole temo?):)) Ja si pisala, tisto o ženskah. Saj je meni tud veliko lažje “pisat” – govoriti z ženskami, kot z moškimi ;)) Taki smo, ne?
Ok, prav lepo se imej, ne se pustit sprovocirat, pa greva naprej! :))

Lep dan, lepši, kot je bil včerajšni!

Jani

p.s. ja pri nas tudi vlada pravo obsedeno stanje. Jutri zjutraj se morata stric in žena vrniti v Kanado, pa danes še slabo kaže!
Drugače je pa hudo….grozno…

Me niti malo ne skrbi, tudi, če vedo…neka! Saj ne počneva nič prepovedanega…A da ti pošljajo mail-e? Povej, so vsaj tam bolj prijazne (te ženske)…?
LP
Angel

Khm, izgleda, da sva še sama ;)) Se strinjam, s tabo, men je tko luštno s tabo klepetat, kar se pa dopisovanja tiče, so, so, lahko probaš! Ah, ja, čakam, čakam, na tisti dan…..spomniš?
Vseeno, ne glej preveč CNN. Ni dobro za oči, pa ne za glavo. Hudo, hudo…

Vseeno, Angel, imej se lepo!

Jani

Jani! Ti bom pisala…sem obljubila, danes, zdajle…
Sem ti na tukajšnjih temah napisala…”Something only you will know…”
Vroč pozdrav!
Angel

It is hard to wait 🙂

Lp Jani!

New Report

Close