Najdi forum

Jani…midva sva čisto ne-resna.
Lep dan…
Angel

Meni je pa to tko luštno :)))

Lepega sončka!

Dan, Sonček Jani…midva bova zagotovo pogruntala nekaj novega…otroško očarljivega…
Lep dan ti želim
Angel

Kako je lepo včasih bit’ otrok. A si ti tud notel padu?

Lep dan, tudi tebi! Angel!

Oprosti Jani, mojemu “poznemu” odgovoru…ma, sem kr nekam “ven” padla…računalnik me ne uboga…se bom jutri bolj razgovorila…prav?
LP
Angel

Dober daaaan, Angel! kuku, kje si?

Dan, Jani! Sem te že pogrešala…res, namoč! Kar nekako ne morem brez tebe…kriza, veš…Drugače pa…sem zelo, zelo vesela, ker je danes peetek…in smo jutri “frej”!! The best!
Pozdravlja te,
Angel

Potem bo pa jutri en dolgočasn’ dopoldne! Šmrc…. In potem se pa mladi z drogami, pa s pijačo, pa s cigareti pa to, moja droga, aj, aj, si pa ti Angel 😉 Res sem pogršal ta forum. Ni blo way prej. Anyway, lepo naprej. Velik sončka, Angel!

Lepo Jani, da sem “tvoja” droga…potem te pa omamno zavajam v skušnjave…Kraljica Orleanska, ki je bila velik mistik, pravi “sladkost skušnjave” je omamna…razburljivooo…
Pozdravlja te
Angel

Skušnjave, te skušnjave, ampak moram priznati, da paše, pa še paše… Omamno.
O, Ivana je že vedela, kaj govori…..
Lepo se imej, Angel!

Seveda je vedela Jani, saj je bila Ženska…(ups..)
Da si ne boš tega napačno razlagal…tudi o nasprotnem spolu imam dobro mnenje…ste nekateri kar “pravi”…(!?)…
PS: pa ne hodi preveč na najstniško stran…včasih se mi tam potepa moja hči, je ista kot mama, bi me razneslo od ljubosumnosti (joke)…!
Želim ti lep vikend in velikoooo vsega lepega…
Angel

Veš, da bom pazil! Ampak, če je hči tud tko fest, kot mami, potem…. Angel, da se ne bi preveč ohladilo, ćez vikend, pa da se v ponedeljek spet beremo….. Tudi tebi in tvojim lep vikend…. Pa veliiiiiiiiiiiiiiiik sončka!
‘Djo, Angelček!

Jani

Jani, Jani…! Prav nič se ne bo ohladilo…midva se bova “kurila” še naprej, pa še pa še…(kot ti praviš)!!
Enako kot ti meni, želim tudi jaz tebi! (pa še…pa…še)
Angel

O ti moj Angelček, kak’ je dolgčas…. sobota, 7. ura, dooolgčaaaaas….

Dan, Jani! Da prekinem dolgčas…vidiš, kako malo je potrebno…čisto majčkena malenkost…Si me kaj pogrešal? Jaz sem te…tako, čisto malo..
Lep dan,
Angel

‘bro jutro in ‘dan tudi tebi Angel!
Veš, da tisto malo ni bilo tako malo. Je bilo kar precej večje. Pogrešanje, mislim. Lepo, da si spet z nami. Upam, da ti ni preveč hladno, danes? Vroč pozdrav in lep dan!

Jani

Jani…tisto “malo” o pogrešanju je bolj sprenevedanje, veš…v resnici, bi mi bilo na moč hudo…če se najin dialog ne bi nadaljeval…(sem ti že napisala, da sem nora nate?)…Me je zjutraj res zeblo, pa mi je sedaj toplo pri srcu…ko mi pa pošiljš tako vroooče pozdrave.

Angel

Ja in to je strup tega foruma. Vesel sem, da si tu. Pa tudi toplo, na moč toplo mi je, ko te “berem”. Celo vroče 😉

Lep in sončen dan!

Jani

Yesss! Meni tudi…
Pozdrav
Angel

Pa sigurno ni to od sonca? :)) yiiipiiiiiiiii, meni ni 😉

LP jani

New Report

Close