Najdi forum

haj, pišem zopet v upanju da mi boš pomagal. star sm 16let, sedaj tehtam 72kg, mela sm jih pa 85, problem je naslednji da sm to dol zbrusla v mesec dnevu, imam tudi sobno kolo, in morm priznat da sm navdušena nad njim, problem pa je , da me je zlo starh trebuha in rok, da mi bo špeh oz koža visela ??? mašp kak predlohg kaj naj nardim, v fitnes ne milsim it, ker mi ni do tega….. morala bi še zbrust dol vsaj 12 kg?* kak predlog??

hvala vnaprej!

Suzana,

Čestitam ti za dosežen uspeh… sobno kolo tudi meni zelo ustreza. Glede na to, da si še tako mlada… je tvoja koža še dokaj elastična, tako da se bo najbrž dokaj dobro skrčila nazaj… morda bo nekaj ostalo, ampak to se da tudi popravit z krepilnimi vajami. To da ne bi šla na fitnees, ker misliš, da ti je treba najprej shujšati še za kakih 12kg je pa čista neumnost.

Saj na fitnes ne hodijo le ljudje, ki nimajo težav z odvečnimi kilogrami… večina gre tja zato, ker bi želela izgubiti odvečne kilograme. Eni želijo kilograme izgubiti, drugi jih pridobiti, eni gredo za dobro počutje, eni ker trenirajo kak šport… in bolj ali manj vsak trenira zase. Sploh ti ne rabi biti neugodno obiskati fitnes, saj tam so ljudje s popolnoma običajnimi težavami tako kot ti.

Če ti pa res ni do fitnesa, lahko marsikatere vaje delaš tudi doma. Na moji spletni strani imaš objavljenih kar nekaj treningov in vaj, pa pojdi pogledat v rubriko: Objavljeni članki.

LP,
Goran

New Report

Close