Helios TBLUS d.o.o. zaposli 2 skladiščnika
Moje ime je Alen Mehinović (rojen 20.9.1982) in po poklicu sem strojni mehanik. Imam 18 let delovnih izkušenj na različnih delovnih področjih (dimnikarska dela, vzdrževalec stanovanjske stavbe, slikopleskarska dela, razvoz pekovskih izdelkov, skladiščnik, prodajalec), zadnjih 15 let pa sem bil zaposlen kot prodajalec oziroma dispečer avtodelov. Trenutno sem brez zaposlitve in sem oddal prijavo na ZRSZ v evidenco brezposelnih oseb.
V času mojih zaposlitev sem pridobil veliko praktičnega znanja in izkušenj na področju prodaje in komerciale kot tudi na področju različnih tehnik komuniciranja. Svoje delo sem opravljal samostojno in za določene delovne procese sem predlagal izboljšave, ki so se nato v praksi zelo dobro obnesle. Prav tako sem pridobil mnogo tehničnih in praktičnih znanj ter neprecenljive izkušnje s področja samoorganiziranosti, samodiscipline in vztrajnosti. Poleg dispečerskega dela so mi bila zaupana tudi druga dela, ker sem dokazal, da se s svojo zanesljivostjo, natančnostjo in odgovornostjo lahko naučim prav vsakega dela. Namreč vsako delo, ki ga opravljam, mi predstavlja izziv in vedno se potrudim, da ga dobro opravim.
Prepričan sem, da lahko s svojimi izkušnjami in poštenim pristopom do dela in sodelavcev aktivno pripomorem pri uresničevanju ciljev vašega podjetja.
V kolikor boste v meni prepoznali potencial, s katerimi bi lahko obogatil vaš kolektiv, se z veseljem odzovem povabilu na razgovor, kjer bom lahko še dodatno utemeljil dano zaupanje in priložnost predstaviti se.
Lepo vas pozdravljam.
Alen Mehinović