Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje helex – overdose – za Boštjana in ostale

helex – overdose – za Boštjana in ostale

Pozdrav!

Zanima me, koliko mg helexa je dovolj za predoziranje?

Ker imam sam. težnje, v službi pa ne morem funkcionirati brez helexa (ne jemljem ga redno!), me zanima zato, da prerazporedim tabletke in ostale pustim doma.

Hvala in lp. D.

Jemlji samo toliko kot je predpisal zdravnik/ica!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ni mi nc predpisal – ce ne ne bi sprasevala.

P.s. Tud v navodilih ne pise kok je max.vnos na dan

Kot bivši odvisneš od tablekt na recept ti povem mojo izkušnjo. Te tabletke so super, pomagajo. Pomagajo ti rešiti vse tvoje življenjske težave. In ko je vse rešeno vidiš da imaš samo še eno težavo: odvisnost. Nato ugotoviš da nisi nič rešil tablete so bile samo bergle. Brez njih ne moreš funkcionirati in vse je laž.

Ampak ti kar, saj ti pomaga:
http://www.krka.si/sl/zdravila-in-izdelki/zdravila-na-recept/helextablete/1338/

Želiš povedati, da ti ni predpisal samega zdravila ali pa ne dnevnega odmerka ?

Robi, ni mi predpisal odmerka – helex pa jasno da je, ker drgač ga ne dobiš, brez recepta

Lahko bi ga od koga dobila.
Drugače pa ga jemlji po priloženih navodilih.

Za pomiritev in sprostitev pomagajo tudi tehnike sproščanja in dihanje s trebušno prepono. Mogoče bi bilo dobro, da se naučiš eno izmed njih, recimo avtogeni trening. Preverjeno pomaga, na dolgi rok pa tudi bolj uspešno, kot zdravila, ki škodijo in povzročajo še odvisnost.

Žal vam ne morem odgovoriti na vaše vprašanje, ker nisem zdravnik oz. psihiater. Vsekakor je potrebno biti z vsemi zdravili, kjer obstaja možnost psiho-fizične odvisnosti, še posebej previden.

Strinjam se z Ines1. Avtogeni trening, meditacija in ostale tehnike sproščanja, pravilno dihanje (sam dodajam še telesna aktivnost in prehrana) je tisto kar potrebujete. Če ne gre drugače pojdite k zdravniku, da vam predpiše primerno zdravilo. Sam ne bi jemal takšnih zdravil samovoljno (to ni aspirin z vitaminom C). Zdravnik vam bo tudi razložil kakšen je optimalen način zdravljenja.

Vabim vas sicer, da si poiščete strokovno pomoč, in začnete delati na problemu, ki ga imate. Lahko pridete tudi do mene.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

Če bos užival predpisan odmerek ki cez čas ne bo zadovoljeval vasih tezav, NE KUPUJ DRUGIH TABLET IN NE MESAJ JIH Z ALKOHOLOM.Če bos pa s tem nadaljeval se pa nekega dne ne bos zbudil.Sam sem imel podobne tezave s še močnejšimi tableti a sem se na sreco odlocil za rehabilitacijo PRIPOROČAM ker slej ko prej prides do dna podna,ki ga ne privoščim nikomur lp d

New Report

Close