Hej, TOM !!!!!
Bodi še ti tak popotnik, kot je POPOTNIK Toneta Pavčka! Preberi spodaj! :))
Ko hodiš, pojti zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetlice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
a v sebi – do rdečice
čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova,
poskusi
vnovič
in zopet
in znova.
NO, EVO, NAJ BO TOLE HIMNA VSEH NAŠIH TRENUTNIH, BIVŠIH IN BODOČIH TRANSPLANTIRANCEV!!!! In ostalih bolnikov z rakom!
Glavo gor in gremo naprej!
Ti kr pejd! Se splača, veš! 🙂
Hojla, Tom! Kako si kej? Napiši, da si že skuliran in da bolj mirno guraš naprej! Hej, na vrhu hriba je nagrada, veš! En veliiiiik sladoled s smetanco! 🙂 Se splača potruditi!
Drž se! Jest sem s tabo!
čestitke za sinčka ,Tom!!pa saj bo hitro prišel tisti dan ,ko boš lahko objel sina in vse domače,bodo pa takrat toliko slajši ti trenutki.Drži se.
Verjamem pa ,da ti je hudo ,ko nisi bil poleg žene .Ampak saj bo ,boš videl da bo.
lep dan ,pa ne prevroč ,čeprav tam na hemato oddelku je bilo lani tak čas vroče kot v peklu.Upam da so vam kaj olajšali bivanje tam ,s kakšnim hlajenjem mker lani je bilo res nevzdržno ,mislim da je bilo blizu 40 stopinj.
Juhej, bravo za Tineta!
Tom, čestitke za sineta!!!! Ga boš že kmalu videl – saj veš, važno, da je zdrav. Danes mi je bratranec povedal, da si menda eno sobo naprej od njega. Morda se pa kdaj celo srečata na hodniku, vsak s svojo rogovilo :)) (tako jaz pravim “nosilcem” za transfuzijo). On svojih otrok ni videl že skoraj mesec dni, pa ima najmlajša šele dva meseca. Pa bomo tudi to preživeli, da gre le zdravljenje ugodno naprej.
Drži se, pogumno naprej, se beremo!
Hoj, Tom!
Trikrat hura za Tineta in mamico seveda. Ti bos pa itak jutri zunaj (sicer relativisticno gledano, ha ha). No, mal heca ne skodi. Drzte se vsi skupaj. Sreca je s tabo.
Pa pa, Polona
Hura za Tineta !! Tom, veselim se s tabo in s tvojo družino. Naj malega Tineta spremlja sreča ! Velika sreča je pa že to, da se je rodil zdrav in da se je rodil v družini, ki ga je pričakala z vso ljubeznijo. Saj ga boš kmalu stisnil k sebi, čeprav se ti zdajle zdi, da bo šlo po polževo. Glavno, da bo šlo, in to je treba imeti zmeraj pred sabo. Tudi mamici iskreno čestitam.
Mateja,
danes je Uroš že na hemato ? Jaz sem v mislih z vama, pošiljam vama en veeeeelik koš pozitivne energije in dobrih misli, naj se Uroševo zdravljenje čim bolj ugodno odvija, pa naj mu nikoli ne zmanjka trdne volje in poguma, pa tebi Mateja tudi !
Držita se … se beremo !
Tom, veliko mislim tudi nate in na tvojo družino – najbrž smo te z vseh strani zasuli z dobrimi željami ob Tinetovem rojstvu, ampak ti bi ga pa rad objel, pa ženo, pa starejša otroka. Tom, si predstavljam, da ti ni lahko, saj sem tudi sama mamica in sem dala skozi oddvojitev od družine v času zdravljenja in izolacije.
Ampak poglej še s svetlejše strani, vse je relativno.. v času mojih staršev ni bil noben očka pri porodu, pa še kak teden po porodu je hodil samo na obisk v porodnišnico. Prve tri dni se je pa kakšen tudi tako zapil, da ga sploh ni bilo na spregled, hahaha. Pa se je vse potem nekako poravnalo …. čas gladi vse robove, kot morje, ki obliva obalo, počasi in vztrajno… Zato ti želim veliko potrpljenja. Čeprav se spopadaš z boleznijo, si srečen človek, da jih imaš, svoje sončke, pa čeprav ste zdajle narazen. Glavno, da imate ljubezen, to čarobno luč, to imej zmeraj pred očmi in vse ovire bodo izgledale manjše.
Seveda bo, Mateja, glavo pokonci !! Če so tamale šle na morje, boš pa imela zdaj tudi nekaj časa zase, saj nisi na svetu samo zaradi družine, ampak tudi zaradi sebe, tudi ti šteješ !! Pa tudi Urošu boš bolj v pomoč in podporo, če boš spočita kot pa čisto zmatrana, zato le poskrbi zase. Pa javi se kaj,
Hoj hoj!
Ja, imam enak nasvet kot Milena. Gledati moras tudi nase in crpati iz tega moc za Urosa. A smo borci al nismo. Bomo zmogli, bi rekel mojster Miha. Vse dobro obema zelim,
Polona