Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Heberdenova osteoartroza

Heberdenova osteoartroza

Spoštovani!

Vljudno prosim, da mi poveste, kakšno zdravljenje predlagate za naslednjo diagnozo pri moji 73-letni mami:

– dokaj hude degenerativne spremembe v področju celotne hrbtenice v smislu spondilhondroze

– na malih sklepih močno izražena Heberdenova osteoartroza

Vnaprej najlepša hvala za vaš trud!

Repnik

Spoštovani!

Moji nasveti za 73 letno pacientko so odvisni od večih dejavnikov. Je pripravljena sodelovati in spremeniti način svojega življenja? Potrebuje pomoč? Kdo ji bo nudil?

Tukaj je moj predlog, ki sem ga uporabil pri zelo vitalni 75 letni pacientki (zelo natančno se je 9 mesecev držala navodil in bolečine so po 6 mesecih skoraj izginile):

– zelo stroga veganska prehrana (brez sladkorja)
– uživanje kvalitetnih visokokoncentriranih zelenjavnih sokov (zaradi mineralov in vitaminov)
– bazične kopeli (s sodo bikarbono)
– terapija za hrbtenico: Akupunkstna masaža po Penzlu (več terapevtov po celi Sloveniji)
– uživanje zelnice oziroma kakovostnih probiotičnih bakterij

Bistvo teh ukrepov je, da bo vaša mama v čim krajšem času čim bolj razkisala svoje telo (najpomembnejši ukrep), dobila čim več visokovrednih vitaminov in mineralov (ne tistih iz prve lekarne, ki so sintetičnega izvora) in s pomočjo terapije za hrbtenico pospešila zdravljenje. Pogovorite se z njo o teh predlogih in se oglasite, če boste potrebovali dodatna pojasnila.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close