Najdi forum

Hčerka želela storiti samomor

Ima kdo podobno izkušnjo? Kako se s tem spopasti. Z ženo sva čisto fertik… Skrivava nože po stanovanju, ne smeva je pustiti same niti 10s. Ne zaupava, da bo sama v sobi, da ne bo skozi okno skočila in podobno…

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

V moji izkušnji s tem si je hotla vzet življenje sestra. Do zdaj bi rekel da je to najslabša izkušnja mojega življenja si sploh ne predstavljam, da bi bil moj otrok.

V našem primeru je sledilo veliko pogovora, psihijatrov, družinskih terapij. Bi priporočal, da ne rešujeta sama ampak najdeta konkretno strokovno pomoč, zase in za hčero. Določene stvari so plačljive se pa tudi najde marsikaj zastonj.

Zelo boli ko se o tem razgrablja ampak je tko k sm js vidu bil pogovor nujno potreben, da se je potem sestri lahko najbolje pomagalo.

Lep pozdrav in pogumno naprej!

Pozdravljeni!

Si predstavljam, da je zelo stresno. Če še niste, je smiselno, da poiščete strokovno pomoč. Koliko je stara? Se s hčerko pogovarjate o tem kaj jo muči? Kakšna je vajina odnosna dinamika z njo?

S prijaznimi pozdravi,
Miha Štrukelj

Mag. Miha Štrukelj, Psihoanalitični psihoterapevt v Ljubljani, Link: Psihoterapija Štrukelj

S hčerko se pogovorite. Kaj se dogaja z njo? Je depresivna, jemlje zdravila, hodi h psihiatru? Nujno potrebuje strokovno pomoč. Bodite neprestano ob njej, stojte ji ob strani. Ima kakšne hude težave?

Želim vam vse dobro, upam, da boste hčerki pomagali.

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close