Hčerka
Drage mame, vask dan imam opravka z 12-letnicami in upam, da se zavedate, da povprečna 12-letnica (še) ni pretirano obremenjena s svojimi dlakami. Če boste pa v vseh primerih pristale na to, da bodo slepo sledile tistim, ki so “malo pred časom”, da jih le-te ne bi zasmehovale, zna biti pa britje še najmanjši problem.
Samo ženske, ki iz lastnih poglobljenih izkušenj vejo, kako zgleda moja spodnja frizura, me lahko kličejo bejbika 🙂 Zate nisem in tudi ne bi bila, imam visok standard glede žensk 🙂 Na srečo tudi vem, da ne moreš biti moja bivša, tako da očitno tudi moje pijanske presoje v preteklosti niso bile čisto mimo :)[/quote]
Oh daj no, malo sem se hecala:) Saj sem potem napisala, da se mi tvoja presoja ne zdi pravilna.
Glej brijem se odkar pomnim. Govorimo o bikiniju, ne:) Prvič sem sexala pri 18-ih, prvič pa sem se pobrila pri…hmh kaj vem taam nekje okol 13 leta. Sem bila še hudo zelena in o o sexu še mislila nisem, kaj šele kaj drugega:) Pobrila sem se zaradi bazena, ker mi je bilo grdo videti dlake, ki štrlijo izza kopalk.
Potem dalje, pa nisem več prenesla dolgih dlak. Nikoli se nisem brila v nulo, mi ni všeč občutek. (1 x zaradi operacije in 1 x zaradi poroda). Vedno si pristrižem dlake in pobrijem bikini. In to je to. Ne mi govort, kako da je škodljivo.
Heh, Pušenjak sicer tako mora napisat, glede na to da je moški, pa si mislim, kakšen je njegov odgovor v mislih:)[/quote]
joj, punči, nikar si ne misli, da poznaš vse moške. Vsaka si najde dedca na svojem nivoju in potem vse ostale sodi po njem – kakšen je pa tvoj nivo, si pa že pokazala.
Nivo ene skomericalizirane avše, sori.
Oh daj no, malo sem se hecala:) Saj sem potem napisala, da se mi tvoja presoja ne zdi pravilna.
Glej brijem se odkar pomnim. Govorimo o bikiniju, ne:) Prvič sem sexala pri 18-ih, prvič pa sem se pobrila pri…hmh kaj vem taam nekje okol 13 leta. Sem bila še hudo zelena in o o sexu še mislila nisem, kaj šele kaj drugega:) Pobrila sem se zaradi bazena, ker mi je bilo grdo videti dlake, ki štrlijo izza kopalk.
Potem dalje, pa nisem več prenesla dolgih dlak. Nikoli se nisem brila v nulo, mi ni všeč občutek. (1 x zaradi operacije in 1 x zaradi poroda). Vedno si pristrižem dlake in pobrijem bikini. In to je to. Ne mi govort, kako da je škodljivo.
Heh, Pušenjak sicer tako mora napisat, glede na to da je moški, pa si mislim, kakšen je njegov odgovor v mislih:)[/quote]
joj, punči, nikar si ne misli, da poznaš vse moške. Vsaka si najde dedca na svojem nivoju in potem vse ostale sodi po njem – kakšen je pa tvoj nivo, si pa že pokazala.
Nivo ene skomericalizirane avše, sori.[/quote]
Saj ne vem, a naj si štejem v čast, da mi nekdo pri 40-ih reče punči:)
Kakšen pa je moj nivo, oko? Ker tebe se še spomnim iz ene kočljive debate. Veš katere?
Pa dajte no. Stara sem 13 ( januarja bom 14) in točno vem kako se počutijo vaše hčerke. Da bi me mama ”tam odspod” brila? Rajši se v tla pogreznem preden mi samo predlaga to, ali pa bi jo peljala v norišnico. Nobena punca se ne bo brila tam samo zaradi seksa, ampak zaradi tega kako izgleda (npr. bazen) če bi se sploh. Ne jaz, ne nobena moja vrstnica se nebi brila tam odspod niti pri 14. kaj šele pri 12. Ampak če bi se, potem bi to bila njena OSEBNA (!) stvar. Nikar ne vtikujte svojIh nosov v takšne zadeve, če pa vas bojo vprašale za nasvet pa povejte. Pomagajte (brijte) samo če vas prosi. Mene bi bilo tako sram če bi mi mama to brila. Pri dvanajstih sploh nisem mislila na to, ampak sem se bolj sekirala če mi bo moj fant dal lupčka na lice. Mislim HALO?! BRIGAJTE SE ZASE!!
P.S. Nobena revija (razen mogoče playboy) nebi namigovala na to da bi si mogle dvanajstletnice brit tam spodaj.
Se 105% podpišem in strinjam z Janis, pa tudi z ulo, mamo2831 in nemoremverjet. Če človek niti z lastnimi dlakami ne zna shajati in tega lastnemu otroku ne zna normalno razložit, potem res ne vem….izvzeta je seveda bolezenska poraščenost.
ufff pizda sm kr zasvicu ko sm tu prebrau hehe…sm slucajn za to temo zvedu na sexation evo vam link….
http://www.sexation.info/sl/seks-so-ljudje/briti-ali-ne-briti-intimne-predele/
…..pa nek iz te teme: Prišlo je celo tako daleč, da si mame po forumih izmenjujejo izkušnje o britju svojih dvanajstletnih hčerk – marsikatera celo asistira svoji hčerki, v strahu, da bi se vrstnice norčevale iz nje.
lej prvu kot prvu ste tuki ene majke tok fukjene da grete to objavt na net…ja reku sm ja ej pol pa se da jih brijete joooo kaj je z vami a ste normalne pizda no!!!! tu je koda da bi men majka hotla pokazat kok se da gor kondom OMG ej folk u najvecje zasebne koticke se spravlate pol pa se na net da ja usi vidjo a vejo to hcerke aaaa kaj bi rekle zamislte se ej pa ce se ze hoce brit po PIZDI oz. picki vi pa lulika aaaaa naj se brije in ce jo mot da ima sramne dlacice al pa ce hoce bit sm sexi pa nocjo da vi vete to..eh sej se bodo itk tok gonile ce par let …no pa se nekdo je nek pamtnga napisu ce se ze na crtico , nulo in svega kurca brije valda da ona hoce da to kdo opaz huh ..MISLM NI LOGICN???FTW
aja pa se ena zelo pomembna informacija ….sve morte lpo brit po pički ce hocte da vas kej lizemo po picki kapiš!! nben noce tistga sranja ..kocin u ustih …al mam prou al mam prou hehe =P
pa prosm brez takih tem k me ful razkuri k posegate tako globoko v otrokovo zasebnost sram vas bilo!!!!
jst govorim to kar mislm boli me kurac!!!!!!!
Naša 13,5 letnica je v petek izrazila željo, da si tisti predel malo pobrije, ker je šla na bazen in so ji dlake štrlele ven. Sem se strinjala, ker je meni to grdo. Prav tako bo to počela, če bo hotela z mojo ali brez moje vednosti, torej je bolje, da vem in ji svetujem. Po tem je bila veliko bolj zadovoljna. Je pa imela sošolko v petem razredu, ki je bila pod pazduho že precej poraščena in je učiteljica za telovadbo učenki sama rekla naj si to uredi, ker je bilo menda moteče za druge. So jo precej gledale. Noge ji uredim jaz.
LOL mislm halo zej vi kle kr neki bluzite u prazno nevem zakva nj bi 12 letnica brila bikini predele zarad seksa no lepo vs prosm no jst sm si začela brit pod pazduho pr 11,5 bikini pa pr 12 panism vedla a se vrstnice brijejo al ne ampak toko je blo v sedmmu razredu sm mela eno sošolko k je bla prou nagraužna pr telovadbi k smo se preoblačle ji je use “štrlel” tm spodi po so jo pa use zafrkavale nagraužn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no in zdej mam eno hčerko k je stara 12 let in mi je lih prejšn tedn rekla da bi se rada začela briti po nogah pod pazduho in po bkiniju, sicer sm prčakvala že prej da mi borekla da bi si rada brila noge in pod pazduho ampak navadn.
no in pol sva šle še isti dan ( bla je sobota dopoldne ) v trgovino i sva kupile britvice ( seveda jehotla tanajbolše in ta najdražje ) pol je želela še en brivnik (navaden ne na elektriko) in pol je pa želela še depilator (ampak sm ji rekla da ga bo dobila čez kakšen mesc al pa dva)
in sva kuple:
brivnik za pod pazduho,
britvice za bikine,
in pol bo zdej hmal dobila depilator za noge
bla je zelo vesela in pol k se je pobrila ( seveda je to opravila sama) se mi je zdela veliko bol samozavestna
zato mame ne preprečte da bi se hčere brile, če se hočjo če se hočjo nj se!
ps. če ste ve mame “gorile” ni treba da so vaše hčere tut!
A to nej bi bla posledica britja? A dej dej[/quote]
Ne gre zato, da bi bilo to posledica britja. Ampak zato, da če 12 letnica razmišlja o britju intimnih predelov, gotovo razmišlja tudi že o onegavljanju.
Kam gre ta svet. Pri 12 letih smo se me še z barbikami igrale, ne pa da bi razmišljale o depilaciji. No, bolj razvite punce so si brile noge, saj se le-te vidijo. Pod pazduhami pa smo bile kar lepo vse poraščene, še ponašale smo se s tem, verjeli ali ne!!! Danes je vse tako nenaravno. Še moški so se začeli briti po prsih in se fanatično špricati z osladnimi parfumi. Čist mim.
Hočem reči, uboga današnja dekleta. Nič nimajo od otroštva, ko jih ta svet že tako zgodaj porine v neokusno razkazovanje nezrelih telesc in v spolnost. Pa da me ne bo kdo obsodil, da sem neka moralistka, spolnost je, da se razumemo, čudovit naraven dar. Ampak vse ob svojem času. Če ne ni več dar, ampak prekletstvo.