Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina haski/belgijski ovčar

haski/belgijski ovčar

A slučajno kdo ve kako zgleda ta pes. Me ful zanima, k ga bomo dobil pa niti prbližno ne vem kak je

haski = Sibirski husky

belgijski ovčarji = poznamo 4 belgijske ovčarje:
– Groenendael
– Laekenois
– Malinois
– Tervueren

Torej govorimo o PETIH RAZLIČNIH PASMAH!

Katerega dobiš in na kakšen način glede na to, da niti ne veš, kako izgleda?
Pa se zavedaš, da je bolj od videza pomemben karakter – tega poznaš?
Prosim, preberi si zgornje povezave!

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

kladu: haski NI belgijski ovčar. In kakor ti je že Yo odgovorila, poznamo 4 različne vrste belgiskih ovčarjev.

Belgijski ovčarji(tema):

Sibirski husky:

Slike:

– Husky
– Husky
-Groenendael
-Malinois
Tervueren

odlična kombinacija

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Če si mislil na kombinacijo pasem… ja, neverjetno dobra kombinacija. Upam le, da bo pes ob lastniku, ki dobi psa, o katerem nič ne ve, pa ga očitno tudi nič več ne zanima, živel nekje daleč stran od vseh nas.

Lp, Yo

hm. mogoče sm mal narobe povedal. za psa se zanimamo in ga še neki časa ne bo, sam me pa ful zanima če kdo kej ve o njem. Hvala za vse podatke. Sicer pa sem govoril o mešancu in vem da belgijski ovčar ni enako haski :). in vem da ne gre sam zato kak zgleda ampak predvsem za značaj psa, sam me zanima kako zgleda mešanec med tema pasmama, če ga kdo slučajno ima in pa seveda kako se obnaša.

to bo zelo zanimiv mešanec…dvomim da ma že kdo takega mešanca :))
preštudiraj karakterja obeh pasem in UPAJ da bo tvoj pes pobral ven samo dobro od obeh ;))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

kladu, živjo!

Preštudiraj obe pasmi – linke imaš zgoraj. Pri mešancu ne moreš napovedati karakterja, tako kot je napisal Since, lahko le upaš, da bo od obeh pasem pobral le najboljše. Vendar pa bodi pripravljen tudi na to, da lahko od obeh pobere vse tisto, kar tebe osebno “moti”. Enako je pri videzu – lahko je enak kot ena od pasem, lahko je “malo mešano”, lahko pa bo “mešanica” izpadla tako, da v psu ne boš prepoznal nobene od pasem.
Še enkrat, dobro si preberi vse o omenjenih pasmah, poišči še malo po internetu in če si prepričan, da se lahko spoprimeš s kakršnimkoli “rezultatom”….
Pa sporoči, kako se boš odločil!

Lp, Yo

New Report

Close