Najdi forum

Zanima me. ali je ta trgovina samo v Ljubljani in kakšen ima odpiralni čas.
Pri reklamah, ki sem jih zasledila na TV piše, da je odprto vse dni v tednu, ker pa sem še kar oddaljena od Ljubljane, ne bi rada zaman napravila poti.
Pa še to, kakšna se vam zdi trgovina in ali se splača nakup pohištva pri njih ?
Hvala za odgovore. Vsem želim prijeten dan.

Mislim da je trgovina odprta od ponedeljka do sobote do 20. ure, ob nedeljah pa mislim da od 10. do 15h.

Ja, vsak dan od 9-20 in nedelje do 15 (ne vem točno ali odprejo ob 8 ali 9). Jaz grem ravno danes tja (btc), za frendico iščemo sedežno ker ima novo stanovanje. V HARVEYU dobiš na 30 obrokov brez obresti, pa kvalitetno je, ni pa ful pocen.

Morda kdo ve, kako se odplačuje te obroke? Preko trajnika, ali moraš odnesti kakšne papirje v službo potrditi, na banki kaj urejati……Ali to vse urediš pri njih?
Hvala,
P.

ce imajo oni pogodbo z banko, potem ti vse uredijo oni in vsak mesec placujes preko trajnika;
ce pogodbe z banko nimajo, potem dobis papirje, ki ti jih izpolnijo na banki, potrdijo tvoj racun, odneses potrjene papirje nazaj v trgovino in je stvar urejena.
sluzba pa tukaj ne igra vloge.

Saj tudi jaz iščem sedežno. Prosim te, da mi sporočiš kakšne sedežne imajo in kakšne so cene.
Lep pozdrav.

Trgovini sta dve……. v celi Evropi.
Ena je na Irskem in ena v …. Ljubljani.
Čista resnica.
Trajnik ne bi smel biti problem, traja pa kake dva do tri dni, da vse potrdijo. So pa malce nerodni, zmeraj se jim mora kaj zaplesti.

New Report

Close