hare krišna
Ja, res je mantra. Za meditacijo.
saj to bi tut jaz prepovedala!!
ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI!!!!!!!!!!!
glede na obilico dežja v naših krajih, vse vrste solat lepo uspevajo..
A VEŠ, DA JEHOVCI NE PUSTIJO TRANSFUZIJE, RAJE UMREJO!!!!!!!!!!!!!!!!
Petercek, a Ti še ne hodiš v šolo? ČE ne znaš brati, naj ti preberejo starši. NISem napisala manta ampak mantra.
Sori MUCA, je blo tko hitr prebrano, da mi je MANTA ušla na računalnik. Je bil pa dobr avto ta opel mantra!
lpp
dvomim, če kakšen jehovc pride v bolnico, da mu ne bi tega nardil
Glede na to, da ne ločiš endivje od ledenke in vse posplošuješ ter se izgovarjaš na vremenske prilike, posledično tut težko ločiš MANTRA od OPEL MANTA:))))
lpppp
TEga pa ne vem, ker se na avtomobile ne spoznam. Se pa na mantre tolk bol.
Mal me nauči! Kje se mantro kupi ali mogoče dobi? A lizing mantre obstaja? A se morš potem cel komad naučiti napamet RAMA, HARE….
lpp
Enkrat sem šla z prijateljem, ki je bil v tem, v tempelj v LJ iz firbca. (V trg. sem si kupila naraven šampon, kaseto z pesmicami in dišeče palčke, vse je bilo kar drago), po eni strani je bilo zanimivo, zanimivo razmišljanje, vendar to v realnem svetu ne funkcionira (tako kot komunizem ne). Meni je šlo vedno nasmeh, ko je en tam pridigal, na vsak njegov stavek sem zmajevala z glavo. Nikoli več me ni bilo tam, pa tudi prijatelju sem rekla, da sem šla z njim, sedaj pa naj me pusti pri miru in mi ne soli pameti, če hoče da ostaneva frienda.
P.s pa še ko ga vidim kako se je posušil, sama kost in koža, pa tudi “kasnej mu potegne”, ker se tako prehranjuje, toliko časa rabi in vedno isto ponavlja, da mi nekaj razloži. Ne obsojam ga, sam opažam. Sama osebno imam najrajš od zelenjave ribe in jagenjčka, he, he! Ne res, jaz jem vse!
Ti so pa še večje face. 31.12.1999 so vsi s čolnom na rami letel v hribe, ker je bil napovedan kao vesoljni potop.
Mantre od Opel Mante in ne Mantra od Opel Manta! Hja, saj najbrž imaš prav. Lep dan še naprej!
HANA, zdej me boš pa na sklanjatev lovila:)))
Kontra, lepo se imejva.
lpp
Moram te mal popravit, saj nisem nič slabega mislila. Seveda, imela bova čudovit vikend, vsak na svojem koncu, vsaj tako se bomo potrudili, mar ne!
HARE KRIŠNA HARE RAMA..
Najboljša Ljubljanska je Salama
Vsak dan prinese nekaj novega, od vikenda se pa pričakuje še mal več:) Kranjska noč bo!
Ne vem na katerem koncu ga prezivljas?
lppp
Jaz sem tukaj v tej ” prelepi beli Ljubljani”, drugače sem pa čistokrvna štajerka. Potem pa najbrž Vodnarja poznaš, če si iz Kranja.
Sm tut jest v prelepi LJ, drugac pa se mal naprej proti PODOBI RAJA!
lpp
Forum je zaprt za komentiranje.