Najdi forum

hare krišna

Ka si mislite o njih? Kako razumete njihovo religijo?

brezveze

A si kandidatka za vstop v skupnost??
lpp

Men so face. Njihove religije ne poznam.Menda pa ljubijo sebe in druge, tako kot itak vsi…Tako pravjo…Hmmm

Meni so zelo všeč, še posebaj njihova glasba.
Hare rama, hare rama, hare, harehare rama, hare krišna, hare kreišna, hare, hare, hare krišna………..

Katarina, vem zakaj so tebi brezveze!

mogoče so zanimi apak meni niso lih najbolj

Meni je bolj všeč Avsenikova glasba, pa Prljavo kazalište: besedila mal več povejo…
Krisna je mimo totalno, motijo me pa ne!

zakaj?

TO ni samo glasba, to kar si napisal je mantra, ki jo pojejo.

Kaksna Manta? Opel?

Če te zanima, preberi kaj o njihovi veri, o njenih naukih in filozofiji. Potem boš videla, da pravzaprav nauki vseh ver (budizma, krščanstva, islama….) izhajajo iz istih virov in vsi podobno učijo. ZAme so različne verske inštitucije kakor ene politične stranke, ki tekmujejo za pripadnike oziroma ovčice, ki jih bodo slepo ubogale. POvsem nekaj drugega pa so nauki — ki se jih pa žal sami večinoma ne držijo. Ti učijo nenasilje, spoštovanje, univerzalno ljubezen. Če bi jih upoštevali in se ravnali po njih, potem ne bi bilo treba nobenega NAta in podobnih ubijalskih inštitucij.

….ja tud jabolka so letos dobro obrodila….Nekateri imajo pa res neko čisto posebno sposobnost, da delajo budale iz samih sebe, pa se jim potem še fajn zdi, kako so duhoviti!

BINGO Hana! Kaj pa solata?

Tako kot je že Katarina rekla: brezveze… In pred časom so mi šli pošteno na živce, ker so kar naprej zvonili na vratih in ljudem vsiljevali ene poduhovljene knjige in vegetarijanske revije. Na to sem pa alergična… takoj dobim asociacijo na Stražni stolp in na jehovce…

Solata po mojih virih informacij, tud kar dobro kaže…

Ledenka ali endivja?

ma so bli zadnjič na koprski noči in nekaj igrali, ne bolje: FUŠALI u nulo!!
Še dobro da so Stroji razbijali nedaleč stran:)))
lpp

sam jehovci se mi vseen zdijo boljši!

Ker njihova vera prepoveduje seks. Dovoljen je samo za delanje otročkov.
;- ))))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close