hanzek in vdor v email
Krki to nije res.ZDGNS nima nobenih tehnicnih moznosti da pregledue E-posto gluhim in naglusnim,Zveza ima svoj osebni server za svoje potrebe.Vsi gluhi in nagluani so povezani na ARNES DIREKTNO in neodvisno od serverja na Zvezi gluhih.Tudi drustva niso povezana na server na zvezi.To je resnica.Dolgo casa se govori med gluhimi da jim neko kontrolira E-posto.To je po moje cista propaganda in ustrahovanje.Lp
AljaR,To je mozno,to treba takoj prijaviti na policijo,za to se sedi v zaporu.Tu so zakoni jasni.Glede Hanzka on sodi v drzavne organe, oni imajo svoj sistem,naj se zmenijo ko bo koga kontroliral.Mi drzavljani smo nedotakljivi(zasciteni) razen ce se prot nas po zakonu uvede postopek.Tega je izredno premalo v Sloveniji,mislim da sem prebral da je bilo v preteklih letih okoli 100 primerov.
Vse je pod nadzorom. Sem bral da bodo zdaj še mobilce nadzirali: kdo koga, kdaj in od kje kliče. Po moji presoji tudi vaše SMS lehko snemajo.
In sploh to s tajnostje. Dajte kake grde besede v svoje mejle, ki zanimajo obveščevalce, pa boste videli vraga.
Vse gre skoti sito; kot je napovedoval moj bratranec Orwell.
Ampak, da smo si na jasnem; nekaj nadzora mora biti. Saj ste videli kam pelje anrhija in mižanje pred lumparijami.
Pozdrav, in pište še naprej, s premislekom.